reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
brzucho2xj.jpg

Nareszcie mamy aparacik :)
I oto wynik sesji zdjęciowej robionej przez tatę maleństwa, mój brzuś w 26 tygodniu :)
A reszta zdjęć została ocenzurowana :p
Pozdrawiamy wszystkie brzusie i ich mamusie :)

reklama
Oj dziewczyny u mnie bez większych zmian, czasem troszkę mam mdłości ale bardzo delikatnie, brzuszek zaczął coraz bardziej rosnąć i teraz prawie każdy kto mnie mija zwraca na niego uwagę :) Ponoć poprawił mi się wygląd tzn. ciągle ktoś mi mówi że jestem taka rozpromieniona, że aż chce się być w ciąży jak się na mnie patrzy, ja tego nie widzę moim zdaniem wyglądam gorzej :p Hi, no to tyle o mnie :)
Ja niestey nie zdąrzyłam nadrobić zaległości nawet na tym wątku, bo naprawdę nie mam kiedy... w domku mnóstwo roboty a od poniedziałku zaczynają mi się zajęcia...
Jutro postaram się wam napisać o mojej wizycie (tydzień temu) u gin :) oj dziewczyny ale mi łzy leciały... ze szczęścia wtedy :)
Uf jak ja się za Wami stękniłam a tu nie mam na nic czasu :(

Paluch witam serdecznie :0 i czekam na foteczkę :D brzuszka :) i gartulacje synusia :) Mi wszyscy jak na mnie patrzą to mówią że będzie synuś, skąd ta pewność ??? nie mam pojęcia :) a ja już przestałam o tym myśleć, teraz liczy się dla mnie wyłącznie zdróweczko dzidziusia :)

Adrenalina śliczny brzuszek :) ja może też niedługo pochwalę się swoim... może jak suwaczek wskoczy na 7 miesiąc ??? ;) Zobaczymy :)

Pozdrawiam Was przeogromnie gorąco :) i życzę mnóstwaaa zdróweczka Kochane :-*

Adrenalina, śliczny brzuszek!

Paluch, witaj w naszym gronie :)

Też walczę z małym przeziębieniem i zastanwiam się czy nie iść na L4 bo w pracy (szkole) zdzieram gardło na dobre, papa

Adrenalina naprawdę śliczne mieszkanko!!!
Kasiu to może zrób sobie wolne- żeby nie zaszkodzić maleństwu...
wszystkim przeziębionym mamusiom życzę zdrówka

Czesc mamusie!!!!

Adrenalina_ brzuszek pierwsza klasa!!!!!!!

Dodeczka- mowia ze jak kobieta jest ladna w ciazy to bedzie syn bo podobno dziewczynka urode zabiera,mowia tez ze jak "ciaza"wchodzi wszedzie to dziewczynka a jak tylko rosnie brzusio to chlopak wiec kazdy ma inna teorie uwazam ze i tak nasze babcie sa najlepsze i ich przesady?!moze i jest w tym troche racji ale moim zdanie niewiele!Umnie wszyscy nastawili sie na dziewczynke bo i weszlo mi wszedzie jak dowiedzieli sie ze synek ma byc stwierdzili ze no tak:jestem "ladna" na buzi wiec napewno syn !zastanawiam sie jak przy nastepnym usg powie mi gin ze jednak dziewczynka to co wymysla?

Kasiu duzo zdrowka!!

Adrenalina brzusio sliczny :) zapewne mieszkaniec rowniez :)
Ja rowniez zycze wszystkim przeziebionym mamusiom duzo duzo zdrowka dziewczyny nie dajcie sie wstretnym wirusom.
Ja dzis popoludniu pedze do gin wieczorkiem napisze co i jak.
Zycze milego i sppokojnego dnia ;D

reklama
Do góry