reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
brzucho2xj.jpg

Nareszcie mamy aparacik :)
I oto wynik sesji zdjęciowej robionej przez tatę maleństwa, mój brzuś w 26 tygodniu :)
A reszta zdjęć została ocenzurowana :p
Pozdrawiamy wszystkie brzusie i ich mamusie :)

reklama
Oj dziewczyny u mnie bez większych zmian, czasem troszkę mam mdłości ale bardzo delikatnie, brzuszek zaczął coraz bardziej rosnąć i teraz prawie każdy kto mnie mija zwraca na niego uwagę :) Ponoć poprawił mi się wygląd tzn. ciągle ktoś mi mówi że jestem taka rozpromieniona, że aż chce się być w ciąży jak się na mnie patrzy, ja tego nie widzę moim zdaniem wyglądam gorzej :p Hi, no to tyle o mnie :)
Ja niestey nie zdąrzyłam nadrobić zaległości nawet na tym wątku, bo naprawdę nie mam kiedy... w domku mnóstwo roboty a od poniedziałku zaczynają mi się zajęcia...
Jutro postaram się wam napisać o mojej wizycie (tydzień temu) u gin :) oj dziewczyny ale mi łzy leciały... ze szczęścia wtedy :)
Uf jak ja się za Wami stękniłam a tu nie mam na nic czasu :(

Paluch witam serdecznie :0 i czekam na foteczkę :D brzuszka :) i gartulacje synusia :) Mi wszyscy jak na mnie patrzą to mówią że będzie synuś, skąd ta pewność ??? nie mam pojęcia :) a ja już przestałam o tym myśleć, teraz liczy się dla mnie wyłącznie zdróweczko dzidziusia :)

Adrenalina śliczny brzuszek :) ja może też niedługo pochwalę się swoim... może jak suwaczek wskoczy na 7 miesiąc ??? ;) Zobaczymy :)

Pozdrawiam Was przeogromnie gorąco :) i życzę mnóstwaaa zdróweczka Kochane :-*

Adrenalina, śliczny brzuszek!

Paluch, witaj w naszym gronie :)

Też walczę z małym przeziębieniem i zastanwiam się czy nie iść na L4 bo w pracy (szkole) zdzieram gardło na dobre, papa

Adrenalina naprawdę śliczne mieszkanko!!!
Kasiu to może zrób sobie wolne- żeby nie zaszkodzić maleństwu...
wszystkim przeziębionym mamusiom życzę zdrówka

Czesc mamusie!!!!

Adrenalina_ brzuszek pierwsza klasa!!!!!!!

Dodeczka- mowia ze jak kobieta jest ladna w ciazy to bedzie syn bo podobno dziewczynka urode zabiera,mowia tez ze jak "ciaza"wchodzi wszedzie to dziewczynka a jak tylko rosnie brzusio to chlopak wiec kazdy ma inna teorie uwazam ze i tak nasze babcie sa najlepsze i ich przesady?!moze i jest w tym troche racji ale moim zdanie niewiele!Umnie wszyscy nastawili sie na dziewczynke bo i weszlo mi wszedzie jak dowiedzieli sie ze synek ma byc stwierdzili ze no tak:jestem "ladna" na buzi wiec napewno syn !zastanawiam sie jak przy nastepnym usg powie mi gin ze jednak dziewczynka to co wymysla?

Kasiu duzo zdrowka!!

Adrenalina brzusio sliczny :) zapewne mieszkaniec rowniez :)
Ja rowniez zycze wszystkim przeziebionym mamusiom duzo duzo zdrowka dziewczyny nie dajcie sie wstretnym wirusom.
Ja dzis popoludniu pedze do gin wieczorkiem napisze co i jak.
Zycze milego i sppokojnego dnia ;D

reklama
Do góry