reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ za pochwałę moich brzuszkowy okazałości :) :) :)

Mija kochana strasznie gratuluję że będzie synuś ;D Super :) Ja narazie tylko podejrzewam że my będziemy mieli synuśka , kto wie może... może... ::) :laugh:

Pozdrawiam serdecznie :-* i nie moge się doczekać aż ujrzę wasze "dojrzałe" coraz bardziej brzusie mamusie :-*

No ja też zauważyłam zbyt dużą ilość włosków na brzuszku ;D ale co tam.
Dodeczko brzuszek coraz większy i fajniejszy :) :) :)
Mija super że to będzie chlopiec :)

MIJA super,gratuluje,to sie tatus cieszy,co????
DODECZKAbardzo piekniutki brzucholek,taki fajny.
a dziewczyny jaka jest najwygodniejsza pozycja do spania dla Was?bo mi sie fajnie lezy na pleckach,ale to chyba nie za dobrze dla bobo,podobno na lewym boku jest ok....no ale to reka zdretwieje,przez cala noc ;D ;D ;D

Kacha ja sie staram lezec na lewym boku, ale strasznie mnie wtedy korci zeby sie polozyc na prawym albo na plecach, ale to chyba tak jest ze wszystkim ze sie chce tego czego nie zabarzdzo wolno :)

No ja też zazwyczaj na lewym albo na prawym śpię, ale ja to w sumie zazwychaj na lewym spałam więc mi wygodniej ale na pleckach też czasem poleże kilka minutek, bo to zawsze zmiana i tak... miło ;)
A na plecach faktycznie nie powinno się spać, bo to pogarsza krążenie krwi w żyłach i można się nabawić (dodatkowych,niepotrzebnych) żylaków, poza tym takie spanko sprzyja wystąpieniu hemoroidów :( więc... jak trzeba to trzeba , ale wiadomo jak czegoś nie wolno to najbardziej się tego pragnie :laugh: Trzymam kciuki za wytrwałość :) A mnie męczą straszliwie zaparcia :( nic nie pomaga, żadne jedzenie śliwek, picie wody z miodem na czczo (idt.. itp..) gin poleciła mi Xenne i jak narazie ona mnie RATUJE, ale ja się boję jej zarzywać, bo wiem że nie powinno się, tak piszą na ulotce :( pomimo że gin powiedziała żebym się nie martwiła bo nie szkodzi :( Czy Wy też macie takie problemy :( czy tylko ja jestem jakaś ... ufff....

Pozdrawiam serdecznie, buziaki :-*

ja też staram się spać na lewym boku, do spania podkładam jedną poduszkę pod plecy i to chroni mnie przed całkowitym spaniem na płasko, a druga wkładam między nogi, bo podobno sprzyja utlenieniu łożyska ;D

reklama
Dodeczka ja tez cierpie na zaparcia i gin tez mi polecil Xenne wiec moze cos w tym jest, na ulotce pisze zeby nie uzywac w pierwszym trymestrze.Pozdrawiam :)

Do góry