reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Chlip a u mnie ani kreski,ani pępka na wierzchu a brzusio generalnie nie za duży gdzie ten klopsiu sie tam mieści;) Pozdrowionka

reklama
Kacha śliczniutki brzusio :)

U mnie też żadnej kresusi nie widać, pępek normalny jak zwykle, tylko czasem jak nieźle pojem to się troszkę uwypukla :) ale wiecie co dla mnie jest najgorsze !!! Prawie cały brzuszek mam pokryty włoskami a na lini do pępka i od pępka w górę jest ich dość dużo i są większe, jak się kąpię to mój brzuszek wygląda jak mokra kura... dlaczego tak mam, ja nie chcę :( :( :(

Pozdrawiam serdecznie :-*

Co do pepka, to zawsze mialm mala dziure, teraz robi sie duza coraz wieksza, zobaczymy co bedzie dalej.Pozdrawiam mamusie i ch piekne brzusie

dodeczka, ja też kreski nie mam, za to włosków jak na mój gust za dużo, ale przedwczoraj wzięłam pensetę i powyrywałam co któryś tam włosek; jadę w przyszłym tygodniu ze znajomymi nad morze, każdy będzie chciał oglądać mój brzuszek, a tam same włochy :-[

Bata nie przejmuj sie ja tez mam duzo wlosow na brzuchu, a zawsze bylam skromnie owlosiona, to hormony buzuja.A znajomym mozna powiedziec, ze te wlosy to po to zeby dzidzi bylo cieplej ;D ;D ;D

Oj dziewczynki, czy oby nie przesadzacie?
Parę maleńkich włosków dla maleństwa, chyba można się poświęcic

dziewczyny wlosy na brzuszku to chyba normalne mnie nawet na brodzie jakies ze 4 pojedyncze ciemne weyrastaja od czasy do czasu lekarz powiedizal ze to hormony hormony i jeszcze raz hormony :) nie zamartwiac sie pierdolami (czyt.wlosami) tylko sie relaksowac ,relaksowac i jeszcze raz relaksowac :)
takiego zartownisia mama lekarza i jak go spytalam czy moge je wyrywac czy to dzidiz nie zskodzi to powiedizal jak nie boli to mozna dziecku nie zaszkodzi ale moze sie lyse urodzic :) a potem juz tak do siebie powiedizal ach te baby pare wloskow im przeszkadza ale chlopow to zarosnietych jak goryli lubia:) a ja i tak bym sie nie dal wydepilowac moje wlosy bozia dala i tam maja byc :)
mowie wam do takiego gina to az sie chce chodzic io to nawet nie bedac w ciazy :) bo w ciazy to wiadomo byle dzidzie zobaczyc i cos sie dowiedziec o niej :)

To dobrze, ostatno coraz częściej słyszę, że ktoś chwali swojego lekarza,
Mój gin też jest w porzadku.
No i jest sympatyczny.
Jąka się troszkę, ale w miły sposób. No i przy każdej wizycie czymś mnie rozśmieszy

reklama
Do góry