reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Sylwia czyli czeka Was w małeżeńswtwie prawdziwa mieszanka ;D życzę aby tylko tych najprzyjemniejszych spraw/ rzeczy/ etc...

Pozdrawiam serdecznie ;D

Sylwia!!! wszystkiego Naj naj najlewpszego na Nowej Drodze Zycia :) małżeństwo to świetna sprawa :)
Aniołekk na pewno będziesz wyglądać odlotowo i promieniście, na pewno :)
buziaki
:)

Cześć Mamusie:)
Mam nadzieję,że uda mi się wstawić to zdjęcie bo nie wiem czy się zmniejszyło.
To równo 17 tydzień
img06777jy.jpg

Pozdrowionka dla Was i dla brzuszków :)

Sylwia mam nadzieję,że w środę się już dowiem bo też mnie to bardzo ciekawi kto jest mieszkańcem :):)
Pozdrowionka

W środę napewno już będzie wiadomo, chyba, że dzidziuś postanowi się jeszcze nie ujawniać.
A nie wydaje Ci się, że to chłopiec, albo że dziewczynka?
Ja od poczatku coś tam czułam i zanosi się na to, że dobrze mi się wydawało

reklama
Sylwia od samego początku wydawało mi sie,że bedzie chłopiec, czułam to na maxa ale jak byłam w lipcu u gin to powiedziała żebyśmy się nie nastawiali za mocno na chłopaka.teraz to już jestem zakręcona na maxa ale i tak myślę,że to chłopak.Zobaczymy w środę, jupi to już tylko 6 dni :) :):)
Ja też się przyłączam do życzeń i wszystkiego nalepszego na nowej(ale całkiem przyjemnej) drodze życia :)

Do góry