reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
czesc dziewczyny, ja po sasiedzku z lutowek, choc moze jak sie dzidzia pospieszy to i o styczen zahaczy  ;D, gin tego nie wyklucza :) W tej teorii, o tym ze jak sie ciaze dobrze znosi to chlopak cos chyba jest, ja do tej pory bardzo niewiele mialam dolegliwosci ciazowych i odpukac w sumie dobrze znosze ciaze, a w rezultacie w czwartek na wizycie gin powiedziala, ze to bedzie chlopak, choc moja intuicja ( jak widac zawodna :) mowila mi o dziewczynce.
Moj maz natomiast stwierdzil, ze wychowaniem na poczatku mam sie zajac ja, a pozniej jak juz bedzie chodzil i mowil on przej mie obowiazki wychowawcze. Ot ci dopiero teoria. Przyjelam to za zart, i mam nadzieje ze takowym byl ;D Pozdrawiam wszystkie styczniowki.

reklama
Jak widzę przyszli tatusiowie mają niezłe teorie co do wychowywania ;D jeszcze nie wiedzą co ich czeka hihi >:D

No i odbrze, niech nie wiedzą.
Chociaż mój Piotruś jest lekarzem, to troszkę wie.
No i pomaga mi we wszystkim i się mną opiekuje

Dziewczyny ja wykasowałasm swoje zdj bo wyszła afera między styczniówkami i lutówkami. Poczytajcie i się zastanówcie.

Jestem w szoku po przeczytaniu tego i zostawie bez komentarza .
Dzieki Izabelka akurat mialam umieszczac moj brzuszek ale widze ze nie warto :-(
Brzusiem bede sie cieszyc z moimi chlopakami:)

To jest nienormalne zeby ukrac tak osobista rzecz jak zdjecie dzidzi :( wedlug mnie ten ktos powinien sie isc leczyc :) pozdrawiam :) idziemy lulac :)

!!! BRAK SŁÓW !!! Co za kretynizm !!! Ta istota, ma nierówno pod sufitem, ale takich ludzi już nie da się wyleczyć niestety :mad:
Ja jednak wkleję swoją foteczkę i Wy dziewczyny nie przejmujcie się takimi osobami, bo tylko się nie potrzebnie denerwujecie (no ja też się wkurzyłam w sumie) ale nie warto, ona i tak będzie dalej pastwić się cudzym szczęściem, a Wy głowa do góry i cieszcie się że to my mamy Kochane maleństwa w sobie i nie przewraca nam się w głowie tak jak tamtej "..."

To nasz 17 tydzień 2 dzień
1730ld.jpg

Pozdrawiam serdecznie i przesyłam moc całusków :-*

reklama
Do góry