reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Sylwia czyli czeka Was w małeżeńswtwie prawdziwa mieszanka ;D życzę aby tylko tych najprzyjemniejszych spraw/ rzeczy/ etc...

Pozdrawiam serdecznie ;D

Sylwia!!! wszystkiego Naj naj najlewpszego na Nowej Drodze Zycia :) małżeństwo to świetna sprawa :)
Aniołekk na pewno będziesz wyglądać odlotowo i promieniście, na pewno :)
buziaki
:)

Cześć Mamusie:)
Mam nadzieję,że uda mi się wstawić to zdjęcie bo nie wiem czy się zmniejszyło.
To równo 17 tydzień
img06777jy.jpg

Pozdrowionka dla Was i dla brzuszków :)

Sylwia mam nadzieję,że w środę się już dowiem bo też mnie to bardzo ciekawi kto jest mieszkańcem :):)
Pozdrowionka

W środę napewno już będzie wiadomo, chyba, że dzidziuś postanowi się jeszcze nie ujawniać.
A nie wydaje Ci się, że to chłopiec, albo że dziewczynka?
Ja od poczatku coś tam czułam i zanosi się na to, że dobrze mi się wydawało

reklama
Sylwia od samego początku wydawało mi sie,że bedzie chłopiec, czułam to na maxa ale jak byłam w lipcu u gin to powiedziała żebyśmy się nie nastawiali za mocno na chłopaka.teraz to już jestem zakręcona na maxa ale i tak myślę,że to chłopak.Zobaczymy w środę, jupi to już tylko 6 dni :) :):)
Ja też się przyłączam do życzeń i wszystkiego nalepszego na nowej(ale całkiem przyjemnej) drodze życia :)

Do góry