reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dzięki Puma za życzenia.
Też jestem ciekawa.
Z takim fajnym brzuszkiem jak Twój, to może być chłopczyk. No i te przeczucia. Jednak coś w nich jest

reklama
Cześć brzuchatki :) Ja też całą dotychczasową ciążę miałam przeczucie że będzie chłopaczek, jednak mój gin stwierdził że kulek i armatki nie widać za to są piękne wargi sromowe hihihihi, a dla chłopca nawet imię z mężem ustaliliśmy. Teraz kombinujemy nad żeńskimi imionkami i mamy super kłopot i sprzeczki hehe. Pozdrowionka dla mam i ich brzuszków:D

Agnieszko w takim razie trzeba zmienić plany ;D Mój mąż zawsze mi powtarza- plany są po to, zeby je zmieniać...
A ja tego strasznie nie lubię... chcę mieć wszystko zaplanowane... zobaczymy jak to będzie z maleństwem.
Już widzę jak wywraca nasz świat ...ale pozytywnie oczuwiście :) ;)

dzis dzien pel y przygod:)
dzecko w koncu doprosilo sie i tata zabral nas na smaczne pieczone jabluszko w sosie smietankowym i jakims dzemikiem:) pycha....

a po powrocie byla upragniona sesja brzuszkow:) nie tylko mamy:)
tu sa wyniki tej sesji:)

http://progryf.szn.pl/gallery/view_album.php?page=1&set_albumName=baby

Pozdrawiam
Aniolekk

ps moje kochanie pyta sie gdze on moze pisac na tym forum... z innymi orzyszlymi tatusiami? :laugh:

hej!

U mnie gin ostatnio powiedział, że dzidziuś wyglada mu na dziewczynkę, ale może jeszcze ujawnić się siusiaczek. Jutro będę miała USG zobaczymy co dzidzia pokaże ;) A całą ciążę wydawało mi się, że to synek :)

Ale macie fajnie już mniej więcej wiecie co będzie ;D a ja muszę na USG i wizytę czekać do 21 września... coraz bardziej zaczynam chcieć poznać płeć naszej kruszynki, choć nie ma ona dla mnie większego znaczenia :) wiadomo, ważne żeby było całe i zdrowe :) Ja na początku byłam więcej niż na 100% pewna że będzie synuś ale teraz naprawdę nie mam pojęcia :) ale sprawdzia mi się ostatnio teza że jak kobieta gorzej przechodzi ciążę (tzn. ma mdłości etc.) to jest dziewczynka, a ja się czuję bardzo dobrze więc... a Wy jak się czujecie ???

Puma ale masz śliczny brzuszek, taki delikatnie zaokrąglony, taki śliczny kształtny :) Gratuluję :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

Ja też sie czuję bardzo dobrze. Wszyscy mi mowią,że ciąża mi służy. Więc może chłopiec? Mąż oczywiście nie przymuje czegoś innego do wiadomości, czym mnie doprowadza do szału ;D

Dodeczka dziękuję bardzo :):) Co do płci to ja też się super czuję i akżdy mi mówi,że bardzo ładnie wyglądam a to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę więc....chłopiec.Może się dowiemy za dwa dni juhu :)
Pozdrowionka dla Was i brzuszków :)

reklama
Cześć dziewczynki.
Mój mąż też niby nie chciał wiedzieć, ale miałam wrażenie, że jest troszkę zmartwiony, że dziewczynka.
Poza tym, ciągle się zastanawia, kogo lepiej wychowa, chłopca czy dziewczynkę. Niezłe tłumaczenie, prawda?

Do góry