reklama
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Cześć brzuchatki Ja też całą dotychczasową ciążę miałam przeczucie że będzie chłopaczek, jednak mój gin stwierdził że kulek i armatki nie widać za to są piękne wargi sromowe hihihihi, a dla chłopca nawet imię z mężem ustaliliśmy. Teraz kombinujemy nad żeńskimi imionkami i mamy super kłopot i sprzeczki hehe. Pozdrowionka dla mam i ich brzuszków
Izabelka
Oski i Wercia
Agnieszko w takim razie trzeba zmienić plany ;D Mój mąż zawsze mi powtarza- plany są po to, zeby je zmieniać...
A ja tego strasznie nie lubię... chcę mieć wszystko zaplanowane... zobaczymy jak to będzie z maleństwem.
Już widzę jak wywraca nasz świat ...ale pozytywnie oczuwiście
A ja tego strasznie nie lubię... chcę mieć wszystko zaplanowane... zobaczymy jak to będzie z maleństwem.
Już widzę jak wywraca nasz świat ...ale pozytywnie oczuwiście
dzis dzien pel y przygod
dzecko w koncu doprosilo sie i tata zabral nas na smaczne pieczone jabluszko w sosie smietankowym i jakims dzemikiem pycha....
a po powrocie byla upragniona sesja brzuszkow nie tylko mamy
tu sa wyniki tej sesji
http://progryf.szn.pl/gallery/view_album.php?page=1&set_albumName=baby
Pozdrawiam
Aniolekk
ps moje kochanie pyta sie gdze on moze pisac na tym forum... z innymi orzyszlymi tatusiami? :laugh:
dzecko w koncu doprosilo sie i tata zabral nas na smaczne pieczone jabluszko w sosie smietankowym i jakims dzemikiem pycha....
a po powrocie byla upragniona sesja brzuszkow nie tylko mamy
tu sa wyniki tej sesji
http://progryf.szn.pl/gallery/view_album.php?page=1&set_albumName=baby
Pozdrawiam
Aniolekk
ps moje kochanie pyta sie gdze on moze pisac na tym forum... z innymi orzyszlymi tatusiami? :laugh:
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Ale macie fajnie już mniej więcej wiecie co będzie ;D a ja muszę na USG i wizytę czekać do 21 września... coraz bardziej zaczynam chcieć poznać płeć naszej kruszynki, choć nie ma ona dla mnie większego znaczenia wiadomo, ważne żeby było całe i zdrowe Ja na początku byłam więcej niż na 100% pewna że będzie synuś ale teraz naprawdę nie mam pojęcia ale sprawdzia mi się ostatnio teza że jak kobieta gorzej przechodzi ciążę (tzn. ma mdłości etc.) to jest dziewczynka, a ja się czuję bardzo dobrze więc... a Wy jak się czujecie ???
Puma ale masz śliczny brzuszek, taki delikatnie zaokrąglony, taki śliczny kształtny Gratuluję
Pozdrawiam serdecznie :-*
Puma ale masz śliczny brzuszek, taki delikatnie zaokrąglony, taki śliczny kształtny Gratuluję
Pozdrawiam serdecznie :-*
reklama
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
Cześć dziewczynki.
Mój mąż też niby nie chciał wiedzieć, ale miałam wrażenie, że jest troszkę zmartwiony, że dziewczynka.
Poza tym, ciągle się zastanawia, kogo lepiej wychowa, chłopca czy dziewczynkę. Niezłe tłumaczenie, prawda?
Mój mąż też niby nie chciał wiedzieć, ale miałam wrażenie, że jest troszkę zmartwiony, że dziewczynka.
Poza tym, ciągle się zastanawia, kogo lepiej wychowa, chłopca czy dziewczynkę. Niezłe tłumaczenie, prawda?
Podziel się: