reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Dzięki za wsparcie jak zwykle!!!! Dziś jest ok. Odkryłam,że im więcej się ruszam tym lepiej.Dziwne, ale tak jest.Zaraz wstawię swoje zdjęcie z tym moim szalonym brzuchem!!!!Ide na brzuszki:)Trzymam się ok:)

Nauseo!

Bardzo mnie cieszą pozytywne wieści od ciebie. Twój mały rozrabiaka najwidoczniej chce mieć bardzo aktywną mamusię. ;D

Pozdrowionka dla wszystkich mam!

Dziśmiaam sporo ruchu, zobaczymy jak kondycja wieczorem, pewnie padnę!!
Dziś zbieram info na temat wyprawki.Mam zamiar wpaść do kilku sklepów i porównac ceny. Czy to szalony pomysł??
Zrobiłam nawet tabelkę z artykułami:)Czego się nie robi z nadmiaru wolnego czasu....a co Wy robicie jak nie pracujecie??
pozdrowionka:)

robie dokladnie co ty. wiecznie nowe listy. albo siedze w internecie i szukam lepszych alternatyw niz te ktore sa mi juz znane.
na przyklad ostatnio stwierdzilam, ze w ikea sa fajne i ladne rzeczy dla bobasow, a do tego cenowo bardzo przystepne.
chodzi mi glownie o tekstylia. meble to wiadomo.

reklama
hi hi hi dziewczyny co za podobieństwa, ja też przeważnie siedze na necie i szukam najbardziej atrakcyjnych cen artykułów,które mi się podobają ale potem jeszcze muszę zobaczyć je w sklepie na żywo :)
Poza tym z nudów wymyślam ostatnio takie treningi dla moich podopiecznych, że ledwo po nich żyją chyba nigdy nie byłam jeszcze takim sumiennym trenerem :):):)
Pozdrowionka

Do góry