reklama
Aga sto!
Słoń o którym piszesz to chyba w trakcie zdjęcia zanurkował w rzece , bo mimo najlepszych chęci nigdzie go nie widzę. Jest tam tylko urocza mamusia ze ślicznym brzuszkiem.
Puma!
Ładniutki brzusio i słodkie dalmatyńczykowe galotki.
Słoń o którym piszesz to chyba w trakcie zdjęcia zanurkował w rzece , bo mimo najlepszych chęci nigdzie go nie widzę. Jest tam tylko urocza mamusia ze ślicznym brzuszkiem.
Puma!
Ładniutki brzusio i słodkie dalmatyńczykowe galotki.
L
lwica
Gość
Brzuszki sliczniutkie,pokazujcie jak najwiecej i nie ma co ukrywac,niewiadomo kiedy nam sie nastepne sytuacje nadaza.
Aga naprawde nie powinnas unikac aparatu,ja niedlugo musze nadrobic zaleglosci.
Buziaczki dla wszystkich brzuszkow.
Aga naprawde nie powinnas unikac aparatu,ja niedlugo musze nadrobic zaleglosci.
Buziaczki dla wszystkich brzuszkow.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Aga, Puma super brzuszki, slicznosci, mmmmm
reklama
Aga jestes najbardziej elegancką mamusią na BB.Super, a brzusio na prawdę na 5-tkę, co ja gadam na 6-stkę
Puma, super brzusio i gatkino i ładna łazienka w tle
Ja miałam od wczoraj skurcz za skurczem dziewczyny koszmar.Myślałąm,że do szpitala na sygnale, ale dziś przeszło.No trzymało mnie straszni.Ja to chyba nie moge za dużo lezeć bo wtedy mój mały się rozpycha i daj popalic.Nie życze nikomu takich przejść.Pozdrawiam w optymistycznym nieco nastroju mamuski
Puma, super brzusio i gatkino i ładna łazienka w tle
Ja miałam od wczoraj skurcz za skurczem dziewczyny koszmar.Myślałąm,że do szpitala na sygnale, ale dziś przeszło.No trzymało mnie straszni.Ja to chyba nie moge za dużo lezeć bo wtedy mój mały się rozpycha i daj popalic.Nie życze nikomu takich przejść.Pozdrawiam w optymistycznym nieco nastroju mamuski
Podziel się: