reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Aniolku, Twoj brzusio jest naprawde maly jak na ten okres ciazy, pewnie to dlatgo, ze na poczatku tak schudlas. Niemniej widac jak sie stopniowo powieksza a pewno niedlugo wyskoczy. Ja chcialabym pochwailic sie swoim bo ostatnio sporo podskoczyl ale nie mam tu cyfrowki. Jak wroce do Polski to wysle niezwlocznie ;D

reklama
DziOObek, bunia, lwica ślicznie dziękuję za troske :-* Ja po syropku dziś już duuuużo lepiej :) katarek minął ;D tylko kaszle, ale mniej i jak to się mówi "odrywa" mi się :laugh: także mam nadzieję że to już końcówka ;D Dzieki waszym postom aż mi lepiej :-*

DziOObeczku strasznie się cieszę że maluszek wcina mleczko i że Ty masz go więcej :) to cudowne móc karmić dzidziusia ;D Dbaj o siebie Kochana :) soczek z bzu to świetny pomysł :) zapamiętam na pszyszłość napewno :) Całusie słodziusie dla Aleksa :)

Aniołekk fajnie że brzuszek Ci rośnie :) Jak ja to mówię (o sobie, jak ktoś mi mówi że teraz po mnie widać że w ciąży jestem) NO WKOŃCU NAJWYŻSZY CZAS ABY BYŁO WIDAĆ :p i śmieję się ;D

Dziewczyny a gdzie reszta brzuszków ???

Pozdrawiam bardzo serdecznie :-* Buziunie :)

Dodeczka ciesze sie, ze dochodzisz do siebie jeszcze raz duzo zdrrroooowwwkkkkaaa!!!! :)

Pozdrawiam wszystkie przyszle i obene mamusie.

Dzioobku nic sie nie odzywasz wiec napewno caly czas spedzasz u synka.Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki

U mnie od samego poczatku bylo widac brzusio,wiec zartowalismy ze moze beda dwojaczki ale jak sie pozniej okazalo jest jedno.Pewnie chcialo miec wiecej miejsca. :laugh:

Aniołekk, śliczny brzusio :)

Dodeczka, spóźnione życzenia rocznicowe :) :) Jak się trzymasz? lepiej już się czujesz?

Pozdrawiam mamusie :)

Buniu dziękuję :) Dziś jeszcze lepiej u mnie więc oby tak dalej... ;D Cmok

Kasiu jesteś kofana :-* dziękuję :-* No u mnie lepiej :) na szczęście ;D zobaczymy czy za kilka dni już na dobre wyzdrowieję, ale teraz u nas taka zdradliwa pogoda, że aż strach !!!
Nie wiadomo co ubierać :) i ile ;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę duuuużo zdróweczka :-*

reklama
Do góry