reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dodeczka ale plusem jest to ze podobno na dzidziusia dobrze wplywa fakt ze mamusia uczy sie podczas ciazy,tak wiec sa plusy i minusy,chociaz moze byc ciezko pod koniec ciazy.
wystrzegaj sie wszystkich przeziebionych. :)

reklama
Dziewczyny gdzie te Wasze sliczne brzusie!!! Jakis maly zastoj sie zrobil mam nadzieje ze niedlugo ktos przerwie ta zla passe i umiesci zdjecie.Pozdrawiam buziaki

No to, zobaczcie moj 27tygodniowy BRZUSZEK-rosnie co?
int4fn.jpg

magialenna gratuluje superowego brzusia szkoda ze ja juz niemam sie czym chwalic :) z moim teraz to moglabym isc tak gdzies na kwiecien 2006:)
Mam nadzieje ze reszta mamusi pojdzie Twoim sladem i pokaze nam mieszkanka swoich pociech :)
a U ciebie napewno mieszka cudna niespodzianka:)

Magialenna!

Śliczny brzunio, wogóle figury pogratulować. :laugh: Urocza z ciebie mamusia.

Ja jutro też się swoim pochwalę.

Pozdrowionka!

Magialenna, śliczny brzusio. W ogóle bardzo łądnie wyglądasz. Chyba maleństwo za bardzo nie zmieniło Twojej figury (no poza brzusiem)

reklama
Do góry