reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Aha zapomniałabym (ale to normalne ostatnio jestem dość roztargniona nie wiedzieć czemu:) )
Obiecałam opisać moją wizytę u gin, tak więc:
Zaniosłam badania krew+mocz i troszkę się pogorszyły od początku ciąży, no ale to normalne jednakże wszystko jest w normie czyli OK :) co mnie bardzo ucieszyło, cytologia również wporządeczku :) Znów mogłam posłuchac bicia serduszka naszej Kruszynki i było tym razem słychać 10x lepiej niż miesiąc wczesniej (czemu nie trudno się dziwić :) prawda) bo maleństwo rośnie :)
Później gin zaprowadziła mnie na USG a ja zawołałam męża :) żeby też pooglądał dzidziusia :) Pierwszy raz i ja mogłam je zobaczyć bo wcześniejsza gin nie dała mi takiej możliwości, tylko mężowi memu :) No dziewczyny popłakałam się jak małe dziecko, tazn łzy mi leciały wielkie jak groch :) byłam pod takim wrażeniem że szok :) zresztą tego nie muszę Wam tłumaczyć :) zresztą i tak nie potrafiłabym tego zrobić :)
Później pani gin pomierzyła naszą kruszynkę (główkę i kość udową) i powiedziała że maleństwo rozwija się bardzo dobrze, serduszko także pooglądała i powiedziała że wszystko wporządku :) Ciśnienie miałam w normie :) no i przytyłam 3 kg :) :) :)
Dziewczyny tak się martwiłam :) i okazało się że wszystko dobrze :) Pewnie przed następną wizyta też się troszkę będę martwić, bo taki juą mam charakter... ale na to mam jeszcze troszkę czasu ;) bo wizyta dopiero 24.10 ;D
Mam pytanko, robiła może któraś z Was badanie na "krzywą cukrową" ??? Na czym to polega ??? ja się wybieram dopiero koło połowy miesiąca, bo musze mieć wyniki na 24.10

Pozdrawiam serdecznie :) i mam nadzieję że Was nie zanudziłam :)
Buniu... i jak po wizycie ???

PS Coś mi się wiesza ciągle komputer i ciężko mi się czasem wogóle dostać na BB, choć mam teraz dużo więcej czasu... grrr

Buziaki

reklama
Dodeczko !

Ładniutki brzusio. To super ,że u ciebie i maluszka wszystko w porządku. Nie daj się temu przeziębieniu i szybciutko wracaj do zdrowia.

Pozdrawiam!

bunia, padiqq, Kasia dziękuję :-*
buniu mnie również cieszy że u Ciebie wszystko wporządeczku :) przepraszam że pytałam o wizytę, widać nie doczytałam notki...
padiqq staram się robić wszystko żeby szybko wrócić do zdrówka... a jutro mamy znów gości w związku z naszą 1 papierową rocznić :p i nie wiem jak ja to "przeżyję" bo mam przeokropny katar... Trzymajcie kciuki ;)
DziOObek Ty również dbaj o swoją Kruszynkę :) i o siebie, oczywiście :) Buziaki

Pozdrawiam serdecznie i życzę zdróweczka...

Dodeczka zycze Ci duzo zddrowka zdrowiej szypko i odpoczywaj i nie masz za co przepraszac :laugh:.
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle mamusie.

ZYCZE WSZYSKIM MILEGO DNIA!!!

Buniu, Kasiu dziękuję dziewczyny, ale dziś jest masakra, poprostu... katar nie do wytrzymania i kaszle mnie na szczęście troszkę mniej... Cieszy mnie tylko że samopoczucie jako takie dobre :)

Wy też nie dajcie się wstrętnym przeziębieniom :mad: Bo to okropne... martwi mnie tylko żeby to nie mialo wpływu na maluszka :(

Aha, dziś własnie minął roczek od mojego ślubu z ukochanym :) Aż dziw bierze że ten czas tak szybko leci...

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
Dodeczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
Przedwszystkim poprawy zdrowka ,jezeli nie bierzesz jakis swinstw typu antybiotyki to raczej nie powinno zaszkodzic malenstwu .
bedzie dobrze,musi byc dobrze :)

Do góry