reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dzięki dziewczynki, jutro jeszcze idę do pracy bo ogólnie nie jest źle, ale chyba zafunduję sobie małe L4 od poniedziałku, żeby zregenerować się trochę ;) Ściskam Was mocno, drogie psiapsiółki :) :) :)

reklama
Kasia zafunduj sobie L4 czas wypacczac ,akurat zaczynaja sie sloty wiec w szkolach dopiero bedzie mnostwo zarazkow .
Odpoczywajcie dziewczyny i dbajcie o siebie i swoje kruszynki.
Adrenalina super brzusio .
Moj jeszcze calkiem nie opadl i jest obolaly jeszcze narazie wyglada jakby byl ponad 4 miesiac .mam nadzieje ze tak nie zostanie heheh .
Paluch nie przejmuj sie waga ja przytylam ogolem prawie 14 kg a na poczatku schudlam okolo 3 czyli razem 17 niezly wynik a co by bylo do konca ciazy :) narazie chudne w oczach ale to ze stresu .Dzisiaj Oskar zobaczyl jak sciagam mleko dla maluszka i mowi mi mama daj mi :)
no to mu dalam na lyzeczce ale skrzywil sie jakby to byl najgorzy syrop a potem jeszcze chcial:)
wiecej mu nie dalam bo pokarmu mam jak na lekarstwo ale ten elektroniczny laktator jest naprawde super,oczywiscie napewno niezbyt przydatny w momencie gdy dzidzia od poczatku ssie piers i wytwrza sie mleko ale w takiej sytuacji jak ja gdzie narazie pokarmu prawie nic ja na calu dzien sciagne gora 60--80 ml.
pozdrawiam i glowy do gory

Aniu, będzie wszystko dobrze, mały Aleks będzie szybciutko rósł na Twoim mleczku. Dbaj o siebie, musisz mieć teraz dużo siły. Ściskam Cię serdecznie :)

Dzieki kasiu nie moze byc inaczej musi byc dobrze :) amaly wielki sie robi dzisiaj osiagnal juz wage kilograma czyli nawet przewyzszyl urodzeniowa puk puk w niemalowane ,zeby sie nic nie zmienilo .

Adrenalina ladny brzuchalek.

Kasia to zwolnienie to mysle ze dobry pomysl.

Dziobek cieszymy sie z kazdego g ktory przybywa Aleksowi.

Aniu ciesze sie ze Aleks przytyl to zasluga mleczka mamusi :) dbaj o siebie kochana wszystko bedzie dobrze i maly Aleks lada moment wroci z Wami do domku

czesc mamusiki tak sobie pomyslalam ze maly aleks szybko rosnie bo 1]pije mleko od mamusi a to najlepsze a po2]ma takie wsparcie duchowe od nas wszystkich ze czuje napewno ze tu wszyscy czekaja na niego !!pozdrawiam i buziaki dla maluszka :laugh:

reklama
Witam :) witam :) witam :)
Paluch masz rację, też tak słyszałam :) zobaczymy... zobaczymy :laugh:

Oj mnie też dopadło jakieś wredne przeziębienie :( W gardełku mnie drapie... i nos zawsze nad ranem tak masakrycznie zatkany, że szok !!! Dziś prawie nie mogłam wziąć oddechu... a od wtorku na zajęcia... fatalnie, bo nie wiem co zrobię jak się okaże że ktoś na zajęciach jest bardziej przeziębiony... bo ja nie mogę się bardziej przeziębić przecież :( Tak bardzo martwię się o maleństwo :(

Kasiu pomysł z L4 wcale nie jest zły Kochana... odpoczniesz :) a urlop nigdy nie poszedł nikomu na złe :)

DziOObku tak szukam po wątkach i nie mogę znaleźć, czy ja dobrze zrozumiałam: Masz już maluszka przy sobie ??? Rany ale ja mam zaległości :(
W każdym bądź razie trzymam kciuki żeby wszystko bylo super i po waszej myśli. Wielki buziak

A oto mój brzuszek, tyle że to fotka z 23 tygodnia, czyli przeterminowana o tydzień ;)
232hl.jpg

Pozdrawiam serdecznie i strasznie mocno życzę Wam wszystkim kobietki zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka :)

Do góry