reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Magiallena ale piękna córeczka ;D A po Tobie na tej fotce to wogóle nie widać że 9 miesięcy, bo tak pięknie wyglądasz... A przeważnie kobieta na tym etapie troszkę zmęczona jest ;) GRATULUJę CóRECZKI :) Naprawdę prześliczna !!!

No ciekawe co u nas będzie :) Synuś czy córcia... no wkońcu się dowiemy :D :D :D

Aniołekk ależ macie pomysły :laugh:
No wiesz jak Cię posłucha maluszek to się pojawi na dzień babci :) Najpóźniej na dzień dziadka ;)
Nasze nie chciało słuchać mamusi jak prosiła żeby się nam już pokazało, a teraz muszę je prosić żeby posiedziało do 27 :) żebym mogła zaliczyć egzamin ::) :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Mój mężuś dziś powiedział że myśłał że urodzę dzisiaj... oj zawiodłam go :(
No ale w sumie nie miałby niespodzianki ;)

Hm... może zaczniemy obstawiać kiedy urodzimy ??? :laugh: :laugh: :laugh: Ja podejrzewam że urodzę 2 lutego... wtedy nie byłabym stycznióweczką :( no ale gin ostatnio ustaliła mi termin na 1 lutego i powiedziała że jak do 8 dzidziuś się nie zechce pokawić to wysyła mnie do szpitala... a ja b. chcę urodzić naturalnie i przed 8 więc typuję tak z głupia że 2. II. 2006 :)

Pozdrawiam gorąco :-*

ech Dodeczka ja mam 1-2 luty termin na cc osttaeczny mialam na 8 luty.... ale u mnie male jeszcze nie nietoperz a glowa do gory a nie wdol :-(

jesli mały nie fiknie do 1 lutego głowa w dól to c bo teraz posladkowe uloznko jest - miedniowe jak kto woli...pierworodki rodza przez cc...dla bezpieczenstwa dziecka

Myfa trzymam kciuki żeby maleństwo fiknęło główką w dół i wierzę że tak będzie !!!
Ja miałam na początku termin na 28 stycznia wiec jak usłyszałam 1 luty to się troszkę zdziwiłam... :) Myfa może się jeszcze okazać że w tym samym dniu urodzimy nasze słoneczka :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

oj Dodeczka fajnie by bylo :-) ja mialam na 24 stycznia termin nawet ale zmienilam ginekologa i u tego ostateczny termin 8 luty ....ale 1 juz male powienno sie urodzic...
Lwica uparte jak ech...nie chce wisiec jak nietoperz glowa w dol...rozmowa wychowawcza nawet nie pomogla

reklama
Do góry