reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Magiallena ale piękna córeczka ;D A po Tobie na tej fotce to wogóle nie widać że 9 miesięcy, bo tak pięknie wyglądasz... A przeważnie kobieta na tym etapie troszkę zmęczona jest ;) GRATULUJę CóRECZKI :) Naprawdę prześliczna !!!

No ciekawe co u nas będzie :) Synuś czy córcia... no wkońcu się dowiemy :D :D :D

Aniołekk ależ macie pomysły :laugh:
No wiesz jak Cię posłucha maluszek to się pojawi na dzień babci :) Najpóźniej na dzień dziadka ;)
Nasze nie chciało słuchać mamusi jak prosiła żeby się nam już pokazało, a teraz muszę je prosić żeby posiedziało do 27 :) żebym mogła zaliczyć egzamin ::) :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Mój mężuś dziś powiedział że myśłał że urodzę dzisiaj... oj zawiodłam go :(
No ale w sumie nie miałby niespodzianki ;)

Hm... może zaczniemy obstawiać kiedy urodzimy ??? :laugh: :laugh: :laugh: Ja podejrzewam że urodzę 2 lutego... wtedy nie byłabym stycznióweczką :( no ale gin ostatnio ustaliła mi termin na 1 lutego i powiedziała że jak do 8 dzidziuś się nie zechce pokawić to wysyła mnie do szpitala... a ja b. chcę urodzić naturalnie i przed 8 więc typuję tak z głupia że 2. II. 2006 :)

Pozdrawiam gorąco :-*

ech Dodeczka ja mam 1-2 luty termin na cc osttaeczny mialam na 8 luty.... ale u mnie male jeszcze nie nietoperz a glowa do gory a nie wdol :-(

jesli mały nie fiknie do 1 lutego głowa w dól to c bo teraz posladkowe uloznko jest - miedniowe jak kto woli...pierworodki rodza przez cc...dla bezpieczenstwa dziecka

Myfa trzymam kciuki żeby maleństwo fiknęło główką w dół i wierzę że tak będzie !!!
Ja miałam na początku termin na 28 stycznia wiec jak usłyszałam 1 luty to się troszkę zdziwiłam... :) Myfa może się jeszcze okazać że w tym samym dniu urodzimy nasze słoneczka :)

Pozdrawiam serdecznie :-*

oj Dodeczka fajnie by bylo :-) ja mialam na 24 stycznia termin nawet ale zmienilam ginekologa i u tego ostateczny termin 8 luty ....ale 1 juz male powienno sie urodzic...
Lwica uparte jak ech...nie chce wisiec jak nietoperz glowa w dol...rozmowa wychowawcza nawet nie pomogla

reklama
Do góry