reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
ja wlasnie, niezwykle regularnie w ostatnim czasie, zmylam cala kuchnie i wytarlam czesc podlog na mokro...
tak czysto w calym domu jak w 9 miesiacu ciazy to chyba nigdy nie mielismy ;) wiecznie ze sciera latam, sprzatam, szoruje i wycieram wszystkie katy zeby cos przyspieszyc. guzik z pentelka takie przyspieszanie

chyba sie dzisiaj rzuce na swojego malzonka i swoja slonia figura zmusze do dzikich wybrykow.
moze to jakos zadziala...

reklama
aga_sto pisze:
ja wlasnie, niezwykle regularnie w ostatnim czasie, zmylam cala kuchnie i wytarlam czesc podlog na mokro...
tak czysto w calym domu jak w 9 miesiacu ciazy to chyba nigdy nie mielismy ;) wiecznie ze sciera latam, sprzatam, szoruje i wycieram wszystkie katy zeby cos przyspieszyc. guzik z pentelka takie przyspieszanie

chyba sie dzisiaj rzuce na swojego malzonka i swoja slonia figura zmusze do dzikich wybrykow.
moze to jakos zadziala...

lekarz dzis powiedzial ze sa tylko 2 sposoby albo sprzatanie albo sex:)

Aniołekk podejrzewam że dla wszystkich 2 opcja jest przyjemniejsza :)

A to domek naszej Kruszynki 8 dni przed terminem :)

nabb19dl.jpg

nabb20fu.jpg

Buziaki :-*

Potwierdzam słowa Elżbietki - Dodeczko- brzunio cudo!- podczytuję, podczytuję i razem z Tobą czekamy tej Wielkiej chwili:)

Dodeczka - masz niesamowity brzunio,wygląda tak jak bys nic a nic nie przytyła. jest też już ogromnutki :) widać że to już końcuweczka

Elżbietko, Rusałko, Miju, Padiqq DZIęKUJę śLICZNIE za takie komplementy, oczywiście przesadzacie a ja jestem w szoku :)
Rusalko dziekuję za wsparcie :-*

Miju oj przytyłam 10 kilo :) A brzuszek faktycznie przez tydzień nieeeźle podrósł ;D No ciekawa jestem ile jeszcze urośniemy ;D Hihihi :laugh:

Pozdrawiamy gorąco ;D

teraz moja ostatnia odslona. ja mam 16/17 kg sloniej masy dodatkowej. widac jestem taka mieciutka i przytulna, ze moj syn nie ma ochoty opuscic swojego apartamentu. nie straszne mu szorowania, seksy i inne tam takie ;D.
jak nie trzeba bylo to sie pchal na swiat. jak teraz wszyscy czekaja, to musie nie chce.
te brzuch to mi sie kiedys zacznie o kolana obijac, a maly bedzie sie trzymal,zeby nie wypasc ;)

index.php

reklama
Aga_sto oj pięknie wyglądacie ;D naciesz się brzuszkiem a nie opowiadaj takich głupotek ;) Maluszek napewno chce Ci zrobić wielką suprice :D więc nie potrzebnie na nie naciskasz ;) A tak serio teraz to głowa do góry wkońcu zechce wyjść ;D Życzę Ci i trzymam kciuki aby jak najszybciej żebyś się już doczekała i mogła cieszyć ślicznym bobaskiem :)

Oh ja też juz się nie mogę doczekać naszej Kruszynki... ah...

Pozdrawiam :)

Do góry