reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
aniolekk Ale brzusio,faktycznie na poczatku tak nie chciał sie pokazac a teraz prosze :) potem bez zawrtości w nich jest strasznie dziwnie

Lwica no pięknie wyglądasz ;D Brzuszek moim zdaniem idealny ;D

Mija ja jak zwykle na końcu o wszystkim się dowiaduję :) Kochana
NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE ORAZ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :) PRZEDE WSZYSTKIM DUUUżO ZDRóWKA I WYTRWAłOśCI NO I NIECH MALUSZEK PIęKNIE WAM TERAZ ROśNIE :)
NOE jest prześliczny :) Jeju :) Ja też już chcę ucałować nasze maleństwo :) Ale jak powiedziałam gin "narazie się na nic takiego nie zapowiada i wiecie co ustaliła mi termin na 1 lutego !!! A ja chcę być STYCZNIÓWECZKĄ :( ;)

Anusiakanusia ślicznie wyglądasz :) Czekamy teraz na fotki Twojego bobaska :) Rewelacyjny pomysł z tym wątkiem ;D

Aniołekk muszę się zgodzić z poprzednimi wypowiedziami bo brzuszek Ci teraz fajnie urósł :)

Pozdrawiam serdecznie ;D

Dodeczka spokojnie ja przy przyjęciu do szpitala 6stycznia usłyszałam że poród jeszcze daleko i ze zostaje na 3dniowej obserwacji a tu mały zrobił niespodziankę i urodził sie 7 o 22.00.
Niespodzianke lekarza :D bo ja sie z nim w nocy umówiłam że wieczorkiem sie urodzi ;D

Mija no to faktycznie piękna niespodzianka :)
Ja wczoraj już myślałam że pojedziemy do szpitala, ale fałszywy alarm... maluszek strasznie pchał mi się w dół i miałam regularne coraz silniejsze skurcze, ale później znów osłabły aż zasnęły między nimi :) Ale dziś od rana znów mam :) Ja jednak coś czuję że urodzę w lutym tak jak gin mówiła :) Zreszztą nie ważne kiedy ważne żeby całe i zdrowe ;D

Miju jeśli moge zapytać to opisywałaś może gdzieś na forum poród ??? Bo jak tak to ja chętnie poczytam :) Jeszcze raz bardzo serdecznie gratuluję :) Cmok

Buziaki :-*

A to MY ;D ;D ;D
38tc i 2 dzień...

38tc2d10gl.jpg

38tc2d24ss.jpg

A tu dla porównania nasza pierwsza fotka na forum: (13 tygodni i 4 dni ;D )

1346fv.jpg

Hihihi ;D Kto by pomyślał że tak urośniemy ;D

reklama
Do góry