reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
No wiecie straszyć dziecko ;) :laugh: :laugh: :laugh: Może je połaskotaj to fiknie :D

Myfa to skoro miałaś na 24 to jakoś mi się zdaje że Ci urodzi się właśnie wtedy :) Będę trzymać kciuki :)

Ja miałam nadzieję że zrobię prezent na dzień babci, ale czuję że uda się ale min. z tygodniowym poślizgiem... :) Ale te nasze dzidzie uparte, nic się nie chcą nas słuchać :laugh: :laugh: :laugh:
Lwica, Padiqq u Was duże prawdopodobieństwo "rozdwojenia" 21.I :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Ja coś ostatnio mam przeczucie na 20. Gin i położona wczoraj powiedzieli, że póki co to jeszcze pobędziemy razem, ale piogadamy z małym, to może wyskoczy wcześniej

Zeby to od nas zalezalo to juz bym mogla rodzic i pewnie jeszcze nie jedna date obstawimy,my obstawiamy 24 to byloby ciekawe urodzic dokladnie w wyznaczonym terminie. ;)

Padiqq no to ściskam piąstki za 21.I :)

Sylwia wiesz że ludzie są omylni :) więc kto wie... może faktycznie te przeczucia coś maja w sobie... gdyby moje się sprawdziły to urodziłabym dopiero w lutym ::) Ale mam nadzieję że wcześniej się to stanie :)
Ja bym chciała już dziś wykąpać się i sruuu na porodówkę :) Ale to niestety nie takie łatwe :)

Lwica no to przygotuj się psychicznie bo 5 dni szybciutko zleci :)

reklama
No właśnie moja sąsiadka za radą swojej koleżanki tak właśnie zrobiła, zaczęła sprzątać a dokładniej... przenosić książki i myć akwarium, zmieniała w nim wodę etc. no i prawie skończyła i musiała jechać do szpitala... To dobre tylko ryzykowne bo ma się mniej siły na poród... Eee tam każda z nas wkońcu urodzi :) Tyle ciąży już nam minęło to teraz już tylko z górki ;)

Pozdrawiam wszystkie oczekujące oraz te które już się doczekały :laugh:

Do góry