reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
No wiecie straszyć dziecko :laugh: :laugh: :laugh: Może je połaskotaj to fiknie
Myfa to skoro miałaś na 24 to jakoś mi się zdaje że Ci urodzi się właśnie wtedy Będę trzymać kciuki
Ja miałam nadzieję że zrobię prezent na dzień babci, ale czuję że uda się ale min. z tygodniowym poślizgiem... Ale te nasze dzidzie uparte, nic się nie chcą nas słuchać :laugh: :laugh: :laugh:
Lwica, Padiqq u Was duże prawdopodobieństwo "rozdwojenia" 21.I
Pozdrawiam serdecznie
Myfa to skoro miałaś na 24 to jakoś mi się zdaje że Ci urodzi się właśnie wtedy Będę trzymać kciuki
Ja miałam nadzieję że zrobię prezent na dzień babci, ale czuję że uda się ale min. z tygodniowym poślizgiem... Ale te nasze dzidzie uparte, nic się nie chcą nas słuchać :laugh: :laugh: :laugh:
Lwica, Padiqq u Was duże prawdopodobieństwo "rozdwojenia" 21.I
Pozdrawiam serdecznie
L
lwica
Gość
Zeby to od nas zalezalo to juz bym mogla rodzic i pewnie jeszcze nie jedna date obstawimy,my obstawiamy 24 to byloby ciekawe urodzic dokladnie w wyznaczonym terminie.
Vitall - Doda
Padiqq no to ściskam piąstki za 21.I
Sylwia wiesz że ludzie są omylni więc kto wie... może faktycznie te przeczucia coś maja w sobie... gdyby moje się sprawdziły to urodziłabym dopiero w lutym : Ale mam nadzieję że wcześniej się to stanie
Ja bym chciała już dziś wykąpać się i sruuu na porodówkę Ale to niestety nie takie łatwe
Lwica no to przygotuj się psychicznie bo 5 dni szybciutko zleci
Sylwia wiesz że ludzie są omylni więc kto wie... może faktycznie te przeczucia coś maja w sobie... gdyby moje się sprawdziły to urodziłabym dopiero w lutym : Ale mam nadzieję że wcześniej się to stanie
Ja bym chciała już dziś wykąpać się i sruuu na porodówkę Ale to niestety nie takie łatwe
Lwica no to przygotuj się psychicznie bo 5 dni szybciutko zleci
reklama
Vitall - Doda
No właśnie moja sąsiadka za radą swojej koleżanki tak właśnie zrobiła, zaczęła sprzątać a dokładniej... przenosić książki i myć akwarium, zmieniała w nim wodę etc. no i prawie skończyła i musiała jechać do szpitala... To dobre tylko ryzykowne bo ma się mniej siły na poród... Eee tam każda z nas wkońcu urodzi Tyle ciąży już nam minęło to teraz już tylko z górki
Pozdrawiam wszystkie oczekujące oraz te które już się doczekały :laugh:
Pozdrawiam wszystkie oczekujące oraz te które już się doczekały :laugh:
Podziel się: