reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze spotkania

reklama
Znacie książkę Przytulanki czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Zabawy relacyjno-relaksujące

Przytulanki to publikacja, w której zaprezentowano zabawy bazujące na naturalnej aktywności dzieci. Profesor Marta Bogdanowicz nazywa je zabawami relaksacyjno-relaksującymi, ponieważ z jednej strony służą pogłębieniu kontaktu pomiędzy dzieckiem i dorosłym, z drugiej zaś - odprężeniu i wspólnemu przeżywaniu radości. Trudno przecenić wartość korzyści płynących z tych zabaw dla rozwoju emocjonalnego i społecznego dzieci i ich więzi z rodziną.

Co Wy na to, żebyśmy spotkały się kiedyś np. w Bugi albo innym miejscu i pobawiły się z naszymi maluchami z pomocą tej książki....
Ja mam tą książeczkę, jak dobrze poszukam to chyba nawet w wersji elektronicznej;-)

Ciężaróweczki zapraszamy również do zabawy np. z misiami/lalami jako trening przed zabawa ze swoim maleństwem....

PONAWIAM PYTANIE...KTÓRA Z MAM CHĘTNA(Anaconda Ty wiem chętna jesteś:-D:-D:-Dzawsze, tak wczoraj mówiłaś)
może umówiłybyśmy się na kawkę i masażyki w Bugi np. albo na globusie tylko muszę ten klub sprawdzić, moje propozycja to miedzy 18 a 22 października???

Piszcie kto chętny kiedy i w jakich godzinach....a ja zrobię listę i coś ustalimy!!!

ja tez chętna na takie spotkanie ale tak ok 17 i nie w środę bo mamy basen, każdy inny dzięn mi pasuje:tak::tak:

i super z ta relacją w gazecie,kiedy ukaze się numer grudniowy??? bo przyznam że ja gazet nie kupuje i nie wiem:confused2::no::no::no:

reklama
ja tez chętna na takie spotkanie ale tak ok 17 i nie w środę bo mamy basen, każdy inny dzięn mi pasuje:tak::tak:

i super z ta relacją w gazecie,kiedy ukaze się numer grudniowy??? bo przyznam że ja gazet nie kupuje i nie wiem:confused2::no::no::no:

Mandziula cos bedziemy myslały, ale Bugi popoludniu odpada
Numer grudniowy powinien pojawic sie w pierwszym tygodniu listopada!!!

Ostatnia edycja:
Do góry