reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
hej dziewczyny a moze kiedys zrobimy sobie wypad do jaskinisolnej ? http://www.solania.lub.pl/o_jaskini.html moje kolezanki z pracy chodza i sa bardzozadowolone :) grupy dla dzieci organizowane sa 0 17 i 18 w dzien powszedni a w weekendy podobno 11 i 12 :) mam zamiar wybrac sie tam z J w weekend, moze mi sie uda :p
no dobra juz sie zapisalam na sobote :D

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny a moze kiedys zrobimy sobie wypad do jaskinisolnej ? http://www.solania.lub.pl/o_jaskini.html moje kolezanki z pracy chodza i sa bardzozadowolone :) grupy dla dzieci organizowane sa 0 17 i 18 w dzien powszedni a w weekendy podobno 11 i 12 :) mam zamiar wybrac sie tam z J w weekend, moze mi sie uda :p

Sienio ja bardzo chętnie i nawet moglybysmy przyjsc na piechotkę z Anaconda i Maltanką

Ostatnia edycja:
madzienka bylas juz tam? ja wlasnie sie zapisalam na 12
dzieci do lat 3 gratis wiec zapraszam :) fajnie byloby powdychac jod i przy okazji poplotkowac :p

Ostatnia edycja:
Ja też chętna na taki wypad do jaskini solnej, podobno bardzo uodparniają takie sesje tylko musi ich być sporo no i co kilka dni chyba, ale w tą sobotę nie dam rady :no::no::no:

reklama
Czy któraś z mam jest chętna na wypad do Kids Clubu na Globusie w najbliższy wtorek 19.10.2010...umawiamy się wstępnie na godz.10.30...
koszt pierwszej godziny 12zl, druga 6zl...ile kawa nie wiem:sorry:

Kto przyłączy się do nas???

Do góry