reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
Dziewczęta ja po raz kolejny potwierdzam, że będę na spotkaniu, w końcu poznam was LEJDIS:)
Wszystkie będziecie z pociechami?bo ja mam pociechę , ale w brzuszku:)

Czy coś mam jeszcze zrobić przed spotkaniem?gdzieś się zapisać?

Jestem dyspozycyjna i mam autko, będę jechała z Czubów więc mogę kogoś zabrać:)

Dziewczęta ja po raz kolejny potwierdzam, że będę na spotkaniu, w końcu poznam was LEJDIS:)
Wszystkie będziecie z pociechami?bo ja mam pociechę , ale w brzuszku:)

Czy coś mam jeszcze zrobić przed spotkaniem?gdzieś się zapisać?

Jestem dyspozycyjna i mam autko, będę jechała z Czubów więc mogę kogoś zabrać:)

Super, chętnie tez Ciebie poznamy LEJDI;-);-);-)
Jak już ustalimy datę trzeba zapisać się na spotkanie na stronie aktywne mamy http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html

Super, chętnie tez Ciebie poznamy LEJDI;-);-);-)
Jak już ustalimy datę trzeba zapisać się na spotkanie na stronie aktywne mamy http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html

Dziękuję, i już się nie mogę doczekać tego spotkania...

Ja już wiem, że będę miała synka - Borysa, ale Julka obstawiałam na dziewczynkę...słodka ta Twoja Juleczka - przyjdzie z Tobą?

A jak to jest?większość mam z pociechami przychodzi na spotkania?

Powiedzcie dziewczynki co się dzieje na tych spotkaniach...umieram z ciekawości....

:)

Dziękuję, i już się nie mogę doczekać tego spotkania...

Ja już wiem, że będę miała synka - Borysa, ale Julka obstawiałam na dziewczynkę...słodka ta Twoja Juleczka - przyjdzie z Tobą?

A jak to jest?większość mam z pociechami przychodzi na spotkania?

Powiedzcie dziewczynki co się dzieje na tych spotkaniach...umieram z ciekawości....

:)

dzięki:tak::tak:tak będzie ze mną, z reguły większość przychodzi z maluchami....

tym razem mamy mieć spotkanie z fizjoterapeutą....jesli dojedzie na spotkanie;-);-);-)
ale czesto spotykamy się też na kawkę...a ty na kiedy masz termin...???

Ostatnia edycja:
Madzienka no to będzie wesoło, ale ja uwielbiam maluchy, dla moich siostrzeńców jestem ciocia The Best jak to mówią:)

Ja jestem chętna na każde spotkanie, na kawki też:)

Mam termin na 26 grudnia....

Powoli zabieram się za organizację rzeczy dla Boryska, będę miała większość od siostry, tylko zostanie mi dokupić parę rzeczy...

Madzienka a Ty oczywiście wybierasz się na spotkanie?

Madzienka no to będzie wesoło, ale ja uwielbiam maluchy, dla moich siostrzeńców jestem ciocia The Best jak to mówią:)

Ja jestem chętna na każde spotkanie, na kawki też:)

Mam termin na 26 grudnia....

Powoli zabieram się za organizację rzeczy dla Boryska, będę miała większość od siostry, tylko zostanie mi dokupić parę rzeczy...

Madzienka a Ty oczywiście wybierasz się na spotkanie?

Tak będe na pewno....

No to do zobaczenia...

A tymczasem życzę Tobie madzienka i reszcie Lejdis spokojnej nocy...

PS: ehh a mój ukochany M. nadal na PS gra....:)

reklama
Do góry