mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
jak o 17 to nam też oba dni pasuja, jak wcześniejsza godzina to ja wole w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta ja po raz kolejny potwierdzam, że będę na spotkaniu, w końcu poznam was LEJDIS
Wszystkie będziecie z pociechami?bo ja mam pociechę , ale w brzuszku
Czy coś mam jeszcze zrobić przed spotkaniem?gdzieś się zapisać?
Jestem dyspozycyjna i mam autko, będę jechała z Czubów więc mogę kogoś zabrać
Super, chętnie tez Ciebie poznamy LEJDI;-);-);-)
Jak już ustalimy datę trzeba zapisać się na spotkanie na stronie aktywne mamy http://www.aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html
Dziękuję, i już się nie mogę doczekać tego spotkania...
Ja już wiem, że będę miała synka - Borysa, ale Julka obstawiałam na dziewczynkę...słodka ta Twoja Juleczka - przyjdzie z Tobą?
A jak to jest?większość mam z pociechami przychodzi na spotkania?
Powiedzcie dziewczynki co się dzieje na tych spotkaniach...umieram z ciekawości....
Madzienka no to będzie wesoło, ale ja uwielbiam maluchy, dla moich siostrzeńców jestem ciocia The Best jak to mówią
Ja jestem chętna na każde spotkanie, na kawki też
Mam termin na 26 grudnia....
Powoli zabieram się za organizację rzeczy dla Boryska, będę miała większość od siostry, tylko zostanie mi dokupić parę rzeczy...
Madzienka a Ty oczywiście wybierasz się na spotkanie?