reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Mam ten problem że na 13.30 mamy wizytę u audiologa z Kubą Zejdzie nam na pewno do 15.00 Mały musi się wcześniej przespać bo nie da redy tyle godzin Czy moglibyśmy być planowo spóżnieni tzn zajrzeć tak ok 12.00?

reklama
Lista poniedziałkowa:-):
- Marta1981 z Julem i Olem
-Madzienka z Julą
-Madziara z Nelą i Julem
-Sienio z Julą
-Maltanka z Hubercikiem
-Marz21 z Mateuszkiem
-Anaconda27 z Mają
-Anet15?????
-Mandziula z Mikołajem
-Karlita z Gabi
-ewawojc87???
-baltazar
Anihira będzie ale z poślizgiem.

Ostatnia edycja:
Osoby które wpisały się w portalu Aktywnemamy.pl

Spotkanie funduje Johnsonbaby jako spotkanie otwarte i dlatego jeszcze kilka osób może się na nie wpisać.

Ja niestety nie przyjde:no: Julka jeszcze kaszle, co prawda spotadycznie, ale sama nie chcialabym, zeby ktos przyszedl na spotkenie z niedoleczonym dzieckiem. Jesli ktos chce zajac moje miejsce to zpraszam :tak::tak: Strasznie mi przykro, boe zalezalo mi na tym spotkaniu :-(

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie przyjde:no: Julka jeszcze kaszle, co prawda spotadycznie, ale sama nie chcialabym, zeby ktos przyszedl na spotkenie z niedoleczonym dzieckiem. Jesli ktos chce zajac moje miejsce to zpraszam :tak::tak: Strasznie mi przykro, boe zalezalo mi na tym spotkaniu :-(

Sienio a może do jutra już jej przejdzie.....

reklama
Szkoda Aniu :-( i dużo zdrówka życzę;-):tak::-).
Lista poniedziałkowa:biggrin2::
- Marta1981 z Olkiem
-Madzienka z Julą
-Madziara z Nelą i Julem
-Maltanka z Hubercikiem
-Marz21 z Mateuszkiem
-Anaconda27 z Mają
-Mandziula z Mikołajem
-Karlita z Gabi
-Misia z Natalką
-ewawojc87???
-baltazar