reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
Szkoda Aniu :-( i dużo zdrówka życzę;-):tak::-).
Lista poniedziałkowa:biggrin2::
- Marta1981 z Olkiem
-Madzienka z Julą
-Madziara z Nelą i Julem
-Maltanka z Hubercikiem
-Marz21 z Mateuszkiem
-Anaconda27 z Mają
-Mandziula z Mikołajem
-Karlita z Gabi
-ewawojc87???
-baltazar

Jeszcze Misia z Natalcią:tak:

Szkoda Anihira...a specjalnie dla Ciebie wydrukowalam nasze imiona...no nic moze Misi przydadza sie

Spotkanie baaardzo udane :tak::tak:- każda z nas resuscytowała fantoma, dowiedziałyśmy sie po postępowaniu w przypadku złamań czy tez poparzeń, jak postępować w przypadku ciała obcego w buzi dziecka, jak tamować krwotoki:tak:.
Ja niestety zdjęć nie robiłam ale Madzienka czy Maltanka z chęcią podzielą się tu i na Aktywnych Mamach:tak::-).
Bardzo dziękuję za to spotkanie zarówno "szefostwu" jak i Wam dziewczyny;-):tak::tak:.

Bardzo dziękujemy za super spotkanie - BARDZO PRZYDATNA WIEDZA :) ale ftu tfu by nie była nam potrzebna!!

porozmawiam z logopedą i postaram się ustalić termin :)

I ja w imieniu swoim i dzieciaków Dziekuję Wam dziewczyny za wspólnie spędzony czas, Pani prowadzącej wykład za wiedzę i przydatność informacji oraz "szefostwu" za możliwość zorganizowania takich wspaniałych wykładów!

Dzięki Wam wszystkim, było nam bardzo miło spędzać z Wami czas...

i czekamy więc na logopedę :)

A teraz biegnę oglądać zdjęcia... dzięki Madzieńka za nie!

reklama
madzienka dzieki za fotki :) sa super jak zawsze ! :) jeszcze bardziej mi zal. Widziala, ze nie tylko Wy uczestniczylyscie aktywnie w zajeciach :D:D dzieciaki tez ratowaly jak mogly:):) Widac, ze spotkanie udane :):)
maltanka fotki super, widac dobry aparacik :)

Ostatnia edycja:
Do góry