super!!!właśnie dzwoniłam do bugi i mamy zarezerwowany poniedziałek 24-go na 10-tą na 4 godziny.
reklama
Właśnie dzwoniłam do Bugi i mamy zarezerwowany poniedziałek 24-go na 10-tą na 4 godziny.
Super
Wyklad z pierwszej pomocy bedzie trwal 4 godziny???
Marta1981
Rodzyneczka
Madzienka nie wykład tylko warsztaty - każda z nas będzie miała możliwość uratować życie fantomowi dorosłego a może i jak się da to i dziecka.
Madzienka nie wykład tylko warsztaty - każda z nas będzie miała możliwość uratować życie fantomowi dorosłego a może i jak się da to i dziecka.
Super!!!!
A kiedys wspominalas ze mamy cos ze soba zabrac...mozesz jeszcze raz przypomniec
Marta1981
Rodzyneczka
Pisałam o gazikach ale nie ma potrzeby prowadząca o wszystko zadba;-).
Aż wstyd się przyznać - mimo, że kończyłam studium Medyczne to fantoma zaliczałam jeszcze w I klasie LO na Przysposobieniu obronnym.
A normalnie taki kurs I pomocy to 10 godzin trwa.
Aż wstyd się przyznać - mimo, że kończyłam studium Medyczne to fantoma zaliczałam jeszcze w I klasie LO na Przysposobieniu obronnym.
Pisałam o gazikach ale nie ma potrzeby prowadząca o wszystko zadba;-).
Ja tez na PO mialam ale to bylo dawno temu
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
ja niestety tez odpadam bo 4 godzinki z Mikołajem to za długo
ja niestety tez odpadam bo 4 godzinki z Mikołajem to za długo
Mandziula to może na dwie do nas dołączysz...fajnie byloby sie spotkac w wiekszym gronie
reklama