reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Aluska musisz wejść na swoje konto na picassie, wchodzisz w USTAWIENIA w górnym prawym rogu, później PRYWATNOŚĆ I ZEZWOLENIA póżniej

Zezwalaj wszystkim odwiedzającym na:
Zamawianie odbitek
Pobierz moje zdjęcia

I zaznaczasz pobierz moje zdjęcia i będzie OK:tak::tak::tak::tak:
wiekie dzieki za pomoc:tak::tak: już to zrobiłam:tak::tak::tak:

reklama
Hej, piszę w związku z kolejnym spotkaniem:tak:.
Tym razem to my będziemy dostosowywać się do prowadzącego bo inaczej się nie da:no::sorry2: - kto nie da rady - trudno:sorry2: za jakiś powtórzymy;-):tak:.
Zajęcia będą z zakresu pierwszej pomocy (resuscytacja, reanimacja - mogę Wam bandażowanie zrobić:-p;-):tak:). Na pewno trzeba będzie się w gaziki jałowe zaopatrzyć - ale to groszowe sprawy;-):tak:.
Jak więcej się czegoś dowiem to napiszę.
I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie:tak:- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?

I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie:tak:- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?

jeśli o mnie chodzi to na tygodniu jakby było koło 17.00 to mogę bez małego jeśli wcześniej to muszę go brać, a weeckendy jak na razie u mnie odpadają.

a tak w ogóle to ja czekam na jakieś bliższe informacje o terminie, bo P zaplanował sobie robotę samochodu za tydzień i nie wiem czy w ogóle będę w Lublinie:-(

ja to raczej z dzieckiem bo Mikołaj długo bez cycy anie wytrzyma, no i zależy jaki termin bo wybieramy się na trochę do rodziców i chrzciny po drodze, więc jak bedzie ustalony termin to wtedy zdecyduję

reklama
Ja postaram sie byc w zaleznosci od godziny w tygodniu sama badz z Mateuszem ale musze znac termin to bardziej bede mogla sie zadeklarowac

Do góry