wiekie dzieki za pomoc już to zrobiłamAluska musisz wejść na swoje konto na picassie, wchodzisz w USTAWIENIA w górnym prawym rogu, później PRYWATNOŚĆ I ZEZWOLENIA póżniej
Zezwalaj wszystkim odwiedzającym na:
Zamawianie odbitek
Pobierz moje zdjęcia
I zaznaczasz pobierz moje zdjęcia i będzie OK
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, piszę w związku z kolejnym spotkaniem.
Tym razem to my będziemy dostosowywać się do prowadzącego bo inaczej się nie da - kto nie da rady - trudno za jakiś powtórzymy;-).
Zajęcia będą z zakresu pierwszej pomocy (resuscytacja, reanimacja - mogę Wam bandażowanie zrobić;-)). Na pewno trzeba będzie się w gaziki jałowe zaopatrzyć - ale to groszowe sprawy;-).
Jak więcej się czegoś dowiem to napiszę.
I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?
Tym razem to my będziemy dostosowywać się do prowadzącego bo inaczej się nie da - kto nie da rady - trudno za jakiś powtórzymy;-).
Zajęcia będą z zakresu pierwszej pomocy (resuscytacja, reanimacja - mogę Wam bandażowanie zrobić;-)). Na pewno trzeba będzie się w gaziki jałowe zaopatrzyć - ale to groszowe sprawy;-).
Jak więcej się czegoś dowiem to napiszę.
I jeszcze jedno - pytam orientacyjnie- żeby nie było tak jak ostatnio - zgiełk i wielkie zamieszanie - czy dałybyście radę być bez dzieci?
czekamy na wieści....
Ja raczej nie...jesli będzie na tygodniu moj P ma rehabilitacje
sunday_
Fanka BB :)
Jesli byloby to na wekendzie to ja moglabym bez dziecka,ale jesli w tyg to odpadam!:-(
maltanka
jeśli o mnie chodzi to na tygodniu jakby było koło 17.00 to mogę bez małego jeśli wcześniej to muszę go brać, a weeckendy jak na razie u mnie odpadają.
a tak w ogóle to ja czekam na jakieś bliższe informacje o terminie, bo P zaplanował sobie robotę samochodu za tydzień i nie wiem czy w ogóle będę w Lublinie:-(
Marta1981
Rodzyneczka
Napisało ;-)ale termin zależy od prowadzącego:-).
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
ja to raczej z dzieckiem bo Mikołaj długo bez cycy anie wytrzyma, no i zależy jaki termin bo wybieramy się na trochę do rodziców i chrzciny po drodze, więc jak bedzie ustalony termin to wtedy zdecyduję
maltanka
dobra to ja się piszę, małżowy robi samochód w ten weeckend, a teraz pewnie trminu nie będzie, tylko od godziny zależy czy będę sama czy z małym.
reklama