reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

Pozdrawiam

Bestyja :p

Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków:zawstydzona/y:
Miejsce jak dla mnie super, obsługa dała radę ogarnąc nasze rozrabiaki:-D:-D:-D
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:-:)-:)-(ale to moje zdanie....

A na pamiątkę troszeczkę fotek
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Spotkanie Lub...

Czekam na wasze fotki.....

Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków:zawstydzona/y:
Miejsce jak dla mnie super, obsługa dała radę ogarnąc nasze rozrabiaki:-D:-D:-D
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:-:)-:)-(ale to moje zdanie....

A na pamiątkę troszeczkę fotek
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Spotkanie Lub...

Czekam na wasze fotki.....

Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...:-D
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)

I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super:happy:

Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...:-D
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)

I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super:happy:

ok.15???:szok::szok::szok::szok::szok:to chyba rekord:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
My zaliczylismy jeszcze kiermasz, porobilismy zakupy...i teraz Jula spi a poszla spac dopiero godzine temu:tak::tak::tak:skąd ona dzisiaj miala tyle sily, od 7 rano wytrzymała:szok:

reklama
Do góry