reklama
Bestyja :P
Administrator
Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl
Zapraszamy was do logowania się.
By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )
a następnie
1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl
Pozdrawiam
Bestyja
Zapraszamy was do logowania się.
By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )
a następnie
1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl
Pozdrawiam
Bestyja
Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków
Miejsce jak dla mnie super, obsługa dała radę ogarnąc nasze rozrabiaki
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:---(ale to moje zdanie....
A na pamiątkę troszeczkę fotek
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Spotkanie Lub...
Czekam na wasze fotki.....
szkoda tylko że nie dotarło kilka z Was...niestety choróbska nie oszczędzają nam dzieciaków
Co do wykładu to niestety ale nie dowiedziałam się nic nowego a szkoda:---(ale to moje zdanie....
Hej, jeszcze raz dziękuję za fajne spotkanie...miło było Was zobaczyć ponownie a także poznać nowe mamy i dzieciaczki....nasze kochane słodziaki, każde fajne i słodziutkie na swój sposób...zaczynając od tych najmłodszych po tych najstarszych....
Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)
I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super
Madzienka ale ty masz tempo ja to dopiero niedawno dotarłam do domu wyszlismy ok 15 z Bugi a Ty juz fotki ale to mi sie podoba...
A ja z wykladu tym razem skorzystalam:-)
I tez wielkie dzieki dla wszystkich mam za spotkanko było super
ok.15???to chyba rekord
My zaliczylismy jeszcze kiermasz, porobilismy zakupy...i teraz Jula spi a poszla spac dopiero godzine temuskąd ona dzisiaj miala tyle sily, od 7 rano wytrzymała
anaconda27
styczniówka2006
witajcie dziewczynki
spotkanie rewelacyjne chociaż Gabi nie bardzo pozwoliła mi skorzystać z wykładu
tak tak z Bugi wyszłyśmy po 15stej a do domu weszłam 30 min temu
oto foteczki
Picasa Web Albums - galan.karolina - BUGIa
spotkanie rewelacyjne chociaż Gabi nie bardzo pozwoliła mi skorzystać z wykładu
tak tak z Bugi wyszłyśmy po 15stej a do domu weszłam 30 min temu
oto foteczki
Picasa Web Albums - galan.karolina - BUGIa
Marta1981
Rodzyneczka
Laseczki, serdeczne dzięki za spotkanie:-) - w Bugi podziękowałam od nas wszystkich.
Mam nadzieje że nie nic przeciwko abym na AM umieściła Wasze zdjęcia z Bugi.
Mam nadzieje że nie nic przeciwko abym na AM umieściła Wasze zdjęcia z Bugi.
reklama