reklama
ja jestem zaDziewczyny mam do Was prośbę/propozycję czy możemy w sobotę na początku spotkania (jak już wszystkie dotrzemy) pstryknąć sobie pamiątkową fotkę????
Myslalam tez, ze moznaby zgromadzic wszystkie dzieci i im zrobic zdjecie A uieracie sie w bb body czy normalne?
ja jestem za
Myslalam tez, ze moznaby zgromadzic wszystkie dzieci i im zrobic zdjecie A uieracie sie w bb body czy normalne?
My normalnie bo body co Julcia dostala jest troche za duze....bo mniejszego dla nas zabrakło
Ale pomysl ze zdjeciem dzieciaczkow super...ale przyznajcie ze to dopiero bedzie wyzwanie usadzic je wszystkie w jednym miejscu
anaconda27
styczniówka2006
Też jestem za wspólnym pamiątkowym zdjęciem
A z dzieciaczkami to nie wiem czy się uda
A z dzieciaczkami to nie wiem czy się uda
Myslalam , zeby je "zgromadzic" w tym dmuchanym domku i moze jakos od góry zdjecie zrobic. Nie wiem czy wyjdzie, ale mozna spróbowacAle pomysl ze zdjeciem dzieciaczkow super...ale przyznajcie ze to dopiero bedzie wyzwanie usadzic je wszystkie w jednym miejscu
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
pomysł ze zdjęciem super, będzie fajna pamiatka.
a spotykamy się w bugi czy w innym miejscu w gali???, przyznam że byłam w gali tylko raz
a spotykamy się w bugi czy w innym miejscu w gali???, przyznam że byłam w gali tylko raz
reklama
a w krótkim rękawku nie będzie za zimno ?? Gabi dopiero co mi przestała smarkać więc mam lekkie obawy może na body z długim rękawem nałożę jej z krótkim rękawem
za zdjęciami pamiątkowymi jestem jak najbardziej za
co do miejsca spotkania to pewnie spotkamy się przed głównym wejściem albo na parkingu
za zdjęciami pamiątkowymi jestem jak najbardziej za
co do miejsca spotkania to pewnie spotkamy się przed głównym wejściem albo na parkingu