reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

reklama
Niestety , tym razem nie dojedziemy.
Szkoda:-(.
Odnośnie zajęć z pierwszej pomocy to mogę podesłać namiary na profesjonalnego wykładowcę a jedna z dziewczyn poleciła mi panią, która w Lublinie szyje nosidła ergonomiczne - więc z chustowania też byśmy miały" swoją" ;-)osobę :tak:. Tak samo z logopedą - mama karlity jest właśnie logopedą.

ja też właśnie się maiłam pytać gdzie jest Bugi w tej gali:-D:-D:-D mam nadzieję że jak juz do Gali dotrę to znajdewas bez problemu, znakiem roponawczym będzie dziecko:-D:-D:-D:-):-):-):-)
normalnie już się doczekac nie mogę

Ja mam jeszcze pytanie co do dotarcia do bugi. Gdzie jest parking przy Gali? Coś mi się kojarzy, że tam są chyba jakieś podziemne ale nie bardzo pamiętam którędy tam się wjeżdża i czy nie ma normalnego. :dry: Ja tych krytych jakoś nie lubię. :-(
Będę jechała autem od strony majdanka.

jak jedziesz od strony Majdanka to mijasz Galę po prawej na rondzie skręcasz w prawo i zaraz za Galą masz zjazd w dół na parking - rano jest pusty więc miejsc na dole będzie dużo :) i nie trzeba kręcić a i tam masz wejście do Gali. Otwierają o 10tej ;)

Ja mam jeszcze pytanie co do dotarcia do bugi. Gdzie jest parking przy Gali? Coś mi się kojarzy, że tam są chyba jakieś podziemne ale nie bardzo pamiętam którędy tam się wjeżdża i czy nie ma normalnego. :dry: Ja tych krytych jakoś nie lubię. :-(
Będę jechała autem od strony majdanka.

Fogia Karlita napisala ze za galą ale wjazd masz także zaraz za restauracją Lwow od strony Majdanka i o miejsca nie martw sie naprawde jest mnostwo wolnych

reklama
Dzięki dziewczyny. Chyba prościej będzie skręcić wcześniej, właśnie za restauracją, jak myślicie? Jazda po Lublinie jeszcze trochę mnie przeraża. ;-) Jak na razie to mam ustaloną tylko trasę do rodziców (okolice głębokiej) i z powrotem. :zawstydzona/y:

Do góry