reklama
A to moj Brzusio koniec 37 tc.:-)
Toć to takie maleńkie...Gdzie ta Dzidzia się przykleiła?
Kinia
sierpień 2009
Masz mieszkanko podobne do mojego Może nie wygląda na bardzo duży, ale u mnie lokator ponoć całkiem spory się zapowiada. Bynajmniej tak wynika z usg. U Ciebie pewnie też maluszek będzie rozsądnych rozmiarów:-)A to moj Brzusio koniec 37 tc.:-)
Masz mieszkanko podobne do mojego Może nie wygląda na bardzo duży, ale u mnie lokator ponoć całkiem spory się zapowiada. Bynajmniej tak wynika z usg. U Ciebie pewnie też maluszek będzie rozsądnych rozmiarów:-)
Wczoraj mialam wizyte i lokatorka wazy 2500 wlasnie chyba troche malo jak na koniec 37 t albo?? A ile jeszcze moze przybrac tak w ogole?? Mam szanse na ponad 3 kilowego maluszka??Termin na 10 sierpnia wiec jak przenosze to pewnie tak,ale jak sie pospieszy to raczej nie bardzo...
dziamdzia21
Młoda Mamusia:)
powiem tobie szczerze ze tez byłam okraglutka i jestem i odrazu ubierałam luzne ciuszki zeby mojemu malnstwu nic tam sie nie stało czekam na malca z niecierpliwoscia termin mam na 20 lipca a narazie nic nie pokazuje zeby mu sie spieszyło pozdrawiam
nanages
Zaciekawiona BB
mi na usg 2 tyg temu wyszlo ze dzidzia ma 1609g i dotorka powiedziala tak w przyblizeniu ze urodzi sie tak w granicach 3,2 - 3,3kg. ale w sumie moze sie jeszcze zmienic chyba
Kinia
sierpień 2009
Brzuszek spory i faktycznie coraz bardziej ma się ku dołowi:-) Myślę, że to już kwestia dni :-) Oj, pomęcz Ty tego męża, pomęcz...
reklama
Podziel się: