reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
izabela...
Fanka BB :)
to tak jak mój malinka, taki okrąglejszy się zrobił
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Malinka brzusio duzy i okrąglutki ,dobre mieszkanko dla dzidziusia pewnie nie bedzie chciał opuscic mieszkanka;-).
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Sliczne wszystkie te mieszanka...no i coraz wieksze.....ciekawe czy jeszcze urosna do porodu?
nanages
Zaciekawiona BB
nanages
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny!!! co taka cisza na watku;-)
macie juz stres przed porodem itd? ja juz mysle o wyprawce do szpitala, pomalu kompletuje ubranka i inne rzeczy ale najbardziej to mysle o porodzie jak to bedzie... mam planowane cc ale juz mnie rodzinka nastraszyla
macie juz stres przed porodem itd? ja juz mysle o wyprawce do szpitala, pomalu kompletuje ubranka i inne rzeczy ale najbardziej to mysle o porodzie jak to bedzie... mam planowane cc ale juz mnie rodzinka nastraszyla
reklama
A ja wlasnie tez mysle o porodzie ,bo bardzo sie boje ...ale nie samego porodu albo bolu,tylko wlasnie tego, co nieznane,nie wiem co mnie czeka,nie bylam nawet na porodowce,nie poogladalam gdzie bede rodzic.Martwie sie czy wszystko pojdzie dobrze ,sprawnie czy jednak brzuch mi potna-bo tak dla nich najprosciej,po co sie meczyc i stac przy rodzacej jak mozna operacje strzelic i po sprawie.Tyle dziewczyn,ktore znam sa po CC a jakichs specjalnych wskazan ku temu nie bylo...W sumie to zadna z moich kolezanek nie rodzila naturalnie.Juz chce by bylo po wszystkim...teraz to czekanie jest najgorsze
Podziel się: