reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

:) ano ubawilismy sie troszke, bo mały nie dał sie wymierzyć, kopał cały czas w te miejsca gdzie lekarz przyciskał głowica usg, a w momencie gdy chcial nam pokazac buzię, Kubus zakrywal oczy rączkami (moze sie bawil w 1,2,3 baba jaga patrzy??)

reklama
Takze teraz nie rozstaje sie z flaszką wody.. no i musze dokladnie obserwowac ruchy i w razie co leciec na ktg... mam nadzieje, ze moja metoda z ulubioną piosenka bedzie dalej działac i obudzi małego leniuszka jak za długo bedzie spokojny...

Elpis - "Wielka stopa" jest super. U mojej malej najlepiej bylo widac ostatnio serduszko, akurat tak sie ulozyla. Doktor az zawolal dwie asystentki i im tlumaczyl wszytskie przeplywy :laugh:

:) Mój jakos tak lezał wczoraj, że serduszko było akurat pod moim pepkiem i co sie nameczyl doktorek, zeby dobrze zobaczyc... :)

A Wielką Stopę mam na tapecie w kompie :)) i tak sie rozgladam na Allegro za bucikami.... :D

Co za przystojniacha siedzi w twoim brzuszku.
Zdjęcie ze stopką faktycznie fajne, szczególnie mi się podoba bo mam podobne tyle że mój był mniej skromny ;) i pokazał obydwie stopki :) .

Ale fajniutki ten wasz Kubulek Madziu!!! Jak fajnie pozowal, a ten profil to poprostu cudenko!!!
Ja juz dawno nie dostalam zadnej fotki, leeeeee!!!

ale SŁODKI!  :) aż mi się zachciało mojego maluszka oglądać  ::) przydałoby sie domowe usg  ;)

reklama
A to jest super pomysl - pewnie siedzialybysmy caly dzien i ogladaly takie domowe kino...choc z drugiej strony pewnie bysmy sie zamartwialy, gdyby czegos nie bylo widac :-[

Do góry