reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
W allplayer zobacz w opcjach, bo których z przycisków funkcyjnych F zrzuca klatkę filmu, ale mój mąż nie pamięta który...

Narazie tylko takie wklejam byle jakies byly a jak bede miala dluzsza chwile na "zabawe" to poobrabiam jakies ladne ujecia:))

aha no i nie robil nam 4d, bo mały sie tak ułożył, ze obraz byłby 10 razy gorszy niż przy zwykłym, i powidział po co płacic jak i tak efektu nie będzie - uczciwy lekarz co:)

Troche ciemne ale poprawie je ktoregos dnia:)
Najwazniejsze, ze lekarz powiedzial, ze nasz dzidzius to "ksiązkowy model", wszystko ok, mamy dużo wód, wiec sobie pływa ile wlezie, dlatego tak rzadko czuje ruchy, bo jeszcze sie nie obija tak o macice. Ma prawie 21 cm, waży 350 g, odliczyły sie wszystkie paluszki itd. Lekarz nawet powiedzial (nie wiem, kiedy on to widzial, bo nie zdarzylam zapytac), ze jezyk nawet ma w porzadku :) I fajnie zrobil nam zblizenie buzi, wyglada jak ja na tym zdjeciu co bylam mala - tez sobie raczka jedno oczko zaslonil :) Jak mi sie uda to to ujecie tez wkleje :)
Ciesze sie bardzo, że jest zdrowy i taki ruchliwy, tanczyl jak szalony:))
Jak wychodzilismy lekarz powiedzial "Chciałbym móc wszystkim takie wyniki badań wystawiac"... Zycze Wam zdrowiutkich dzidziusiow!!!

reklama
:) dzieki Izuniu - zdjecia to dzieki Tobie, bo nie umialam sama :)

A to zdjecie jest fajne - widac moj synuś zostanie dyrektorem albo kims innym waznym, bo jak widac na fotce juz trenuje wydawanie polecen paluszkiem wskazujacym :)))

Do góry