reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Widzieliśmy wczoraj naszą Myszke;)..jaka to juz sporasna dziewuszka;)..i słyszeliśmy serduszko- biło bardzo głosno, szybciutko i rytmicznie:)Wkleję poźniej fotkę mojego Skarba i opisze co i jak :)
Niedługo (za dwa tyg) idziemy na badania prenatalne(ultrasonograficzne)
teraz gin zlecil mi dodatkowe badanie- hormon tarczycy -
dostałam zwolnienie L4..bym odpoczeła sobie troszke- poniewaz ostatnio podróz, stres, praca i egzaminy..i czuję się ogólnie dosć wyczerpana..wiec teraz L4 to coś dla nas:)!Odpoczniemy sobie z Klaudysia, skupiajac sie jedynie na szkole no i tylko tylko troszeczke na pracy:)...:)

reklama
Ja wczoraj równiez byłam na USG i bylismy strasznie szczęśliwi, córeczka machała do nas paluszkami jakby na czyms grała :) Ale to fajne, już sie nie moge doczekac jak sie urodzi. Lece szukać sukieneczek :)

To już dzisiaj!!!!!! USG połówkowe!!!! O 18stej bede wiedziec czy moje maleństwo jest zdrowe i czy córcia czy synek, myśle ze synuś ale przekonamy sie:))))))))

Za mnie też trzymajcie kciuki!!! Ja też dzisiaj o 18!! Klamka - mam nadzieję, że nam się poszczęści i jutro będziemy się mogły pochwalić, co to w nas siedzi :)

Ja jestem z Gliwic (tzn. teraz jestem z Gliwic, poprzednio z Krakowa, a jeszcze na początku z Oświęcimia :) ), ale na USG jeżdżę do Oświęcimia, do znajomego lekarza. Tam mieszkają moi rodzice, więc ich przy okazji odwiedzę.

Ale wynikami będę mogła pochwalić się dopiero jutro, bo pewnie wrócę późno. Ale jutro punkt 8 rano jestem na forum i się melduję :)

No ja już wróciłam i niestety uparciuch tak się ułożył ze nic nie było widać:)))) Ale zdrowiutki jest i to najważniejsze a z płcią spróbujemy za 2 tygodnie.....

reklama
Do góry