reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kira tatusiowi zyczymy zdrowka i oby go na tym OIOM'ie długo nie musieli trzymac, będzie dobrze, głowa do góry;-) wiem, ze łatwo się nam pisze, a to napewno trudne chwile dla waszej rodziny, ale mocno trzymamy wszystkie kciuki, więc musi być oki :tak:
Natalia85 co do masowania i majstrowania, to ja tez mam problem, Kuba woli się sam swoją "glistką" zabawiać, odsuwa mi ręce itd. ale ja to robię po kąpieli, a nie w trakcie( no chyba, ze cię zle zrozumiałam).wogole to widzę, ze nawet delikatne proby odciągnięcia skóry są dla niego bolesne, ma tak mocną stulejkę, ze tam naprawdę nie mam co ściągać :no:
tomola no to pozostaje mi zyczyc udanych wakacji i cudownej pogody, wygrzejcie kości i czerpcie z nad morza to co najlepsze ;-)

reklama
NataK no wlasnie jak go lekarka badała to mu tak mocno naciagała nie plakal ale widac bylo ze mu to przyjemnosci nie sprawia:no:i widzialam ze w sumie nic nie schodzi a dziureczka to taka mała.....pisalas ze jak siusia Kubus to taki babelek uchodzi ja Piotrka siusiajacego dawno nie widzialam ostatnio mnie olał:-pale nie zdażyłam przyuważyc czy cos sie z siusiakiem dzieje....

tomola nono co za radośc bije z Twojego posta jakos tak odrazu czuc ze jestes na wakacjach:tak::-Dpstrykaj foty żeby nam pokazac potem....buziaki la Szymonka:-)

Natalia85 dokładnie, podczas siusiania mocz zbiera sie pod skorką tworząc balonic, baaaaaaaaardzo dziwnie to wyglada, a dziureczka naprawdę malusia :no: nie ma co, szukam lekarza i kliniki w ktorej mi to zrobia, bo na cud, to ja nie wierzę :no: w sumie to wole zrobic zabieg teraz niz w wieku 2 lat, wtedy to juz dziecko nie jest takie " niekumate" i moze byc gorzej w szpitalu i pozniej:tak:

Kira-Trzymaj się dzielnie z tatą na pewno będzie dobrze.Wszystkie mamy sierpniowe trzymają kciuki więc musi być OK.
Tomola-Udanego wypoczynku i oby pogoda dopisała,jak na razie było w porządku a dzisiaj jeszcze nie bardzo widać.Zresztą u nas pogoda potrafi się zmienić kilka razy w ciągu dnia.

Witam was wszystkie małe zaległosci mamy ale trochę życie się komplikuje.
Kira trzymamy kciuki za tatę oby wszystko było ok
Tomola udanych wakacji tylko pozazdrościć pozostaje nic więcej
U nas narazie wiki przeszło pozostała wstrętna pleśniawka byłam na kontroli i niby ok antybiotyk się skończył już gorączki nie ma więc póki co ok

Zapomniałam o najważniejszym moje dziecko 17 skończyło 10 miesięcy a 18 poprostu jak stała tak się puściła i wyruszyła przeszła całe mieszkanie całe 4,5 metra w tą i spowrotem bez trzymania sama chwiejnym kroczkiem ale jaka była szczęśliwa :szok::szok::-)

Kira - dużo zdrowia dla Twojego taty:tak:

A właśnie przypominam jakby ktoś zapomniał, że jutro dzień Taty:-)

wiki - no to gratulacje !!!! Widać, że duzo sierpniaczków bedzie chodziło przed roczkiem:-)

reklama
Do góry