reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Witam się z wami dziewczyny. Parę dni mnie nie było, bo oboje dzieci mi chorowało, och, było okropnie, myślałam, że to się nie skończy. Na szczęście teraz jest ok.
No to poczytam co u was:-)

reklama
Hej Kama a co bylo dzieciakom?? moja ostatnio miala jakis katar, ale kilka dni i przeszlo.

Kozica wspolczuje :( ehh, dzisiaj sie dowiedzialm ze kolezanka kolezanki z 2 cm rozwarciem chodzila miesiac, a ja sie szykuje juz do porodu :unsure:, ahh....niech sie dzieje co chce.

Luxik będzie dobrze! Ja trzymam za Ciebie kciuki :tak:

U mnie pracowity tydzień był a i weekend też nienajlepszy... jestem zmęczona i jakoś wypocząć nie mogę... może od poniedziałku będzie lepiej???

Luxik. Bartek kaszlał, ale to była infekcja wirusowa, więc obyło się bez antybiotyku na szczęście. Ale gdy już mu prawie przeszło, to pogorszyło się na nowo, więc łącznie trochę to trwało... Z Nikolcią było gorzej, bo dostała antybiotyk na gardło, który nie pomógł i przeszło jej w zapalenie oskrzeli. Na szczęście za drugim razem antybiotyk podpasował i małej jakoś przeszło.. No ale nie jest do końca fajnie, bo męża bolą migdałki i ma antybiotyk już drugi i nie pomaga:baffled:. Więc do końca dobrze nie jest, ale najważniejsze że dzieci ok.
A jak u ciebie dzidzia wychodzi czy jeszcze nie?

Antylopka,
to mała tyle wytrzyma bez mamy??

reklama
Kozica dzieki za kciuki, ja zycze w koncu jakiegos odpoczynku , zrelaksuj sie, moze meza do masazu zagon :tak:
Antylopka hehe, codziennie, bedziecie mnie mialy dosyc :)mala nie przezywala mleczaka?jak jej wypadl?zahaczylas o klamke?czy tak jak moj tata, lapal i mowil ze "koza mi wypierdziala" :tak:
Moj maly majac 4 lata zostawal juz z moimi rodzicami, kocha ich, szczegolnie mojego tate, kiedy go widzi zapomina o bozym swiecie, my pojechalismy do Zakopanego na 3 dni na probe,to 3 godziny od domu, i byl bardzo zadowolony, potem na wakacjach byl u rodzicow 3 tyg, teraz chcemy na miesiac go wyslac. Moim zdaniem 5 lat to normalny czas zeby dziecko u dziadkow zostawic, oczywiscie jesli dobrze sie z nimi czuje.
kama to masakre mialas z tymi wirusami i antybiotykami :baffled::baffled: dobrze ze juz wrocilo do normy.
Odnosnie wychodzeniu dzidziusia....bylam u lekarza dzisiaj, tak jak mi ostatnio mowil ze porod na dniach , tak teraz ze akcja sie zatrzymala :dry::dry::dry: nie komentuje. Slucham wiecej co mowia dziewczyny a nie lekarz odnosnie porodu, jedyny Bog wie kiedy to bedzie.

Dziewczyny ja juz wymiekam, jak chodze to czuje ze mi dziecko zaraz wypadnie , wszystko cisnie tak na dol, , maly sie rusza, wszystko w porzadku z malym i ze mna, ale kondycja fizyczna katastrofa.Nie mialam tak ani z malym ani z mala.
Mrozik znowu zniknelas :tak:co tam u ciebie?

Do góry