Hej dziewczyny
Ewelia moj maly juz okolo pol roku pije mleko krowie, tak lekarz mi poradzil, maly byl delikatny na jedzenie,ale mleko bylo ok, tyle tylko ze mleko od rolnika
Moj maly wszystko pije jeszcze z butelki i jakos nie spieszy mi sie z przestawianiem go na niekapki,bardzo ich nie lubi wiec przystajemy przy butli,czasami pije picie do obiadu ze szklanki z grubego szkla
Edyta trzymajcie sie,niech malenstwo zdrowieje szybciutko!odnosnie mleka,Tomek pije rano po spaniu okolo 8:30,9:00 i za jakies pol godziny jemy sniadanie,kanapki,paroweczke i ine rzeczy,i wieczorem przed spaniem,okolo 240 ml.
Natalia to tak samo jak u nas ;-),tez po przeprowadzce,a teraz odpoczywamy u rodzicow,niestety u siebie nie mamy jeszcze internetu,i tym samym kontaktu ze swiatem:-(wiec teraz nadrabiam.
Z tym siusiakiem mnie rozbawilas:-),mojemu tez wychodzi,tylko zawsze go podsadzam bo wydaje mi sie ze on tak dziwnie zjezdza z tego nocnika, ale moze rzeczywiscie juz jest za maly
My na weekend majowy zrobilismy sobie grilla i pojechalismy nad rzeke, na plac zabaw i spacer, maly karmil labedzie,kaczki i jak zwykle zrobil nam super koncert bo sciagnelismy go z hustawki, moglby na niej siedziec i sie bujac caly dzien
Poczytam wczesniejsze posty i pewnie sie jeszcze odezwe, moze wkleje jakie zdjecia, o ile rodzice maja tu jakies nowe.
Pozdrawiam