natalka_25
Sierpniowa mama'07
Hej
U nas też uszko chore już jest lepiej!
dużo zdrówka dla maluszków
U nas też uszko chore już jest lepiej!
dużo zdrówka dla maluszków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Ikasiaa!
My z pieluchami jeszcze walczymy... tak do końca jeszcze nie jesteśmy konsekwentni... czekam na cieplejsze dni żeby nie było tyle rozbierania (kupę Kuba robi do nocnika i czasem uda się siku ale tylko czasem)
My teraz walczymy żeby nauczyć Kubę pić z kubka, kupiłam taki z LOVI
Kubek niekapek 150 ml LOVI 6m+ miękki ustnik (608316739) - Aukcje internetowe Allegro
w dzień kompot mu w takim podajemy ale wypija połowę tego co do tej pory pił :-( nie rezygnujemy i mam nadzieję że w końcu jakoś zaskoczy.....
Życzymy zdrowia wszystkim dzieciom! U nas na szczęście nic się nie dzieje.
edyta z mlekiem pewnie będzie problem skoro jest niedobre, ja dawałam Nutramigen ale problemu nie było bo Kubuś był malutki....powodzenia! Pisz jak Wam idzie?