reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

ja tez kotom mowie nie . bo jakims trafem koty mnie nielubia wiec ja ich tez nie lubie. ale pieski owszem a najlepeij nie swoje. tesciowa ma dwa psy wiec nam calkiem starcza raz na jakis czas :)

co do torotw to moj maz obiecal sam zrobic 9 ma wprawe bo nie raz robil na imprezy rodzinne zanim go poznalam i wszyscy chwala ;p) . ma to byc biszkopt z masa i bita smietana. z jakimis ozdobkami . mi kazal tylko fajna swieczke kupic wiec niewiem co on tam wymodzi tak dokladnie ;p

reklama
My własnie po imprezce...goscie sobie poszli ufff:-p:-Dciesze sie ze Piotrek był grzeczny:-)Tylko aparat nam nawalał ale jakies fotki są:sorry2:

Ja mam koty od małego uwielbiam te zwierzaki i nie jadamy z jednego stołu:-p:laugh2:a Piotrek wiadomo tarmosi je za ogon i tyle:-p

Torciki sliczne:tak:

Natalia-Chodziło mi o to że kot wszędzie wlezie na stół i szafki w kuchni a mnie to po prostu obrzydza.
Moja siostra miała kota i wszystko musiała chować bo jak zapomniała to garnki i talerze były przetrzepane.

Nasze koty na szafki nie wchodza za mlodu po dupie dostały i sie poprostu nauczyły...wbrew pozorom kota tez czegos da sie oduczyc albo nauczyc albo nasze takie zdolne i rozumne hihihi:-D

Kurcze Piotrek wstał po 18 to poszaleje do 21 napewno:dry::-p

Ostatnio strasznie cos go pogryzło w nocy ....takie duze bable dostał....chcemy dzisiaj przyczepic do okna moskitiery:sorry2:

A nas choróbsko dopadło, bardzo niespodziewanie:-(
Jeszcze wczoraj Bartuś był wesolutki i zdrowiutki i jeszcze wieczorem byłam z nim w piaskownicy gdzie bawił się w najlepsze. i to był chyba błąd, bo prawdopodobnie tam zaraził się:baffled:. Nad ranem dostał gorączki, dałam mu na zbicie, ale spadło tylko troszkę. W dzień do południa wzrsła temp. jeszcze bardziej, blisko 39st.nawet:baffled:..Do lekarza dotarliśmy dopiero po 15tej bo w naszej wspanialej przychodni pediatry to non stop nie ma. No i okazało się, że to ostre zapalenie gardła i dostaliśmy antybiotyk. A Bartuś cały dzień marudny i senny przez tę gorączkę:baffled:.

Duzo duzo zdrowka dla Bartusia:tak:;-)

My mielismy napisane na torcie 1 roczek Piotrka mialo byc Piotrusia ale mi sie nie zmiesciło:zawstydzona/y::-pTez okragly przekładany smietankowym kremem i udekorowany kolorowa posypką, kremem czekoladowym, i takimi małymi serduszkami :-)

Fajnie ze imprezy udane:tak:torciki fajowskie
My dopiero 30.08 mamy imprezke-mam nadzieje ze pogoda dopisze:-D
A u mnie dzis siostrzyczka byla,rosnie brzuszek:sorry2:tak fajnie sie wspomina-to juz 19 tydzien:tak:
A potem zadzwoniła ze pies jej zginął jak odemnie wracała:-(i nie znalazł sie do tej pory-mam nadzieje ze w koncu wróci...
Kama-mnóstwo zdróweczka dla Bartusia
Natalia-u nas wieczorkiem straszne komary:szok:Adas jest cały pogryziony,tylko chodze za nim i odganiam:wściekła/y:

:-)A my jutro imprezka:-D Chcielimy zobic grila i moze nawet posiedziec na dworze ale zapowiadają pogorszenie pogody:wściekła/y:Jeszcze nic nie mam zrobione dziś wieczorkiem jak Ola pojdzie spac to sobie popieke torty i porobie sałatki. Niewiem czy się wyrobie najwazniejsze zeby wszystko na jutro bylo gotowe. Jak będę miec jakies foteczki oczywiscie wstawię. Tylko mam jeden problem bo nie mam aparatu i musze od kogos pozyczyc.

Poza tym u nas ok. Ola smiga jak szalona. Dostała od babci rowerek podobny jak ma Karolek od Karoliny tylko my mamy różowy podoba jej się strasznie, najbardziej bujanie:-D

reklama
Cieszę się że imprezki udane. Torciki smakowite i prześliczne:-D:tak:

A ja ostatnio coś czasu nie mam żeby coś napisać, ale czytam, czytam...staram się być na bieżąco...hihihi :-D

POZDRAWIAM

Do góry