reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

uciekło mi wszystko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz mi się nie chce wszystkiego drugi raz pisac, więc w skrócie będzie. :crazy:
Pierwsze obchody były wczoraj, moje 4 psiapsiólki przyszły. (niedzieciate, więc w Wikuni zakochane). :-)Torcik z mamą zrobiłam piankowy ( warstwa kakaowo, cytrynowa i waniliowa, na górze maliny zalane galaretką). Wikunia go mogła zajadać i też duży kawałek zjadła. Dostała wózej i teraz wozi w nim teletubisia:tak:
W niedzielę przyjedzie rodzinka na kawkę, a jutro my jedziemy na 2 latka mojej chrześniaczki.
Wybrała pieniążki i książeczkę, próbowała schować kasę do ksiązki, hehe. Kieliszek zrzuciła, a na różaniec spojrzała i olała.:confused:

reklama
A zapomnialam napisac Piotrek wybrał kieliszek:-pi to tak smiesznie bo wział...podniosl do gory jakby cos zdobył:rofl2: odłożył a potem podszedł do mojej mamy i wział jeszcze raz jej kieliszek w ktorym miala szampana:-D

witam po długiej przerwie,my juz po wczasach,moze uda mi sie nadrobic zaległosci i przeczytac Wasze posty,widze,ze maluszki juz po imprezkach w wiekszosci,wstawie zdjecia z wakacji,jak znajde chwilke,dzis pedzimy jeszcze na weselicho do znajomych,pozdrawiam

Witajcie w niedzielny poranek :-D

Muszę się pochwalić że Wojtuś robi postępy w nauce chodzenia:tak::-)już udaje mu się przejść nawet 10 i więcej kroków(oczywoście w "eskorcie"mamusi bo zdarza mu się przewracać często i wtedy czujna mama łapie:-p:tak:). No ale już wie że potrafi sam, za rękę nie chce chodzić:szok::no: i wreszcie zwolnił trochę:tak::-D Nie wiem tylko czy to już zwiastuje samodzielne chodzenie, bo raz juz robił takie przymiarki, aż...odkrył że można na pupie jeździć...:szok::-pwtedy nauka chodzenia stała się zbędna:-D

Pozdrawiam Was cieplutko:-D

Witam:-)
No i mamy zaliczoną imprezę roczkową. Była w malym gronie ale dość sympatycznym. Był tort oczywiście z którym przyznam szczerze problemy były ale w koncu udalo sie go jakos zrobić. Tort byl wspólny dla Oli i dla męża który miał wczoraj 30 urodziny. Chciałam zrobić dwa ale nie wydało z czasem.Wstawię poźniej fotki.Ola rzuciła się w pierwszej kolejności na rózaniec pozniej na kase a na końcu na kieliszek hehe:-)

a to nasz torcik... zdjęcie kiepskiej jakości bo robione komórką tort w rzeczywistosci miał nieco inne kolorki jak zgram zdjecia z aprartu to wstawie na nasze skarby :-)

Załączniki

• ort.jpg
    ort.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 62
Edytka ale ty zdolniacha jesteś...torcik poprostu cudeńko majstersztyk:tak:

Piotrek nigdy nie mial swojej ulubionej zabawki za ktora pojdzie jak w dym:-D ale ostatnio odkrył poduszke(swojego jasia) wszedzie ja ze soba nosi i mowi aaa a potem sie w nią wtula słodo to wyglada albo przynosi ja do nas i czeka az my sie powtulamy:-)

reklama
Do góry