reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
ewelia,mrówka-Nie straszcie dziewczyny bo może jutro będę po buty lecieć hahaha.
wiki-Z twojego źródełka informacji wynika że dobre te butki.
Trzeba poszukać i pooglądać,może się skuszę.
A słyszłyście o elefantenach z Deischmana?Ciekawe jakie ceny?
wiki-Z twojego źródełka informacji wynika że dobre te butki.
Trzeba poszukać i pooglądać,może się skuszę.
A słyszłyście o elefantenach z Deischmana?Ciekawe jakie ceny?
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Mrówka, witaj. Córcia śliczna i duża.
NAtalia, u nas też pampersy się właśnie kończą. Wczoraj chcieliśmy kupić w realui, patrzę a tu az 51 zł (zawsze taniej kupowaliśmy), no i sprawdziłam w innych sklepach i cena ta sama:-( A i widzę, że zakupy butów też dzisiaj dokonałaś, hehe
Ewelia, trzymam kciuki żeby Zuzia nie zachorowała
Aneta, no właśnie, jak nie zakładać dziecku butków na dworze, gdy większość z nas to już wykłada dzieci z wózków i wiele z nich już "wędruje" za rączkę? Mój co prawda tylko sobie stoi lub podskakuje. No ale na gołych nogach to tak dziwnie by było, no może gdyby naprawdę jakieś wielkie upały były. W domu to oczywiście bez butków
Powiem Wam szczerez ze ja przygotowalam sie na wieksze wydatki w temacie bucikow ale jestem mile zaskoczona jak widzialam te w ccc albo jak czytam ze kupilyscie dobre butki za 20 zl dobrze ze jest BB człowiek liźnie troche wiedzy w temacie:-)
A mam do Was pytanie uzywacie parasolek do wózków dla maluchów teraz na słońce??? bo ja chciałam kupic ale sama nie wiem zawsze zakładam Piotrkowi czapeczke z duzym daszkiem głowa oczy i wiekszosc buzi jest zasłonieta a w wozku to siedzi niewiele wiec sie zastanawiam...
A mam do Was pytanie uzywacie parasolek do wózków dla maluchów teraz na słońce??? bo ja chciałam kupic ale sama nie wiem zawsze zakładam Piotrkowi czapeczke z duzym daszkiem głowa oczy i wiekszosc buzi jest zasłonieta a w wozku to siedzi niewiele wiec sie zastanawiam...
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Natalia, ja się też zastanawiam nad parasolką do wózka. Nam chyba by się przydała, bo nie zawsze się da uniknąć słońca, a jak mocno świeci to BArtuś mimo że ma czapke z daszkiem, to strasznie mruzy oczy i marudzi i piszczy, po prostu nie lubi jak mu świeci i mu się nie dziwię.
kama ja juz sie rozgladalam na allegro okolo 25 zl:-) duzym plusem jest to ze oprocz głowy calego malucha zakrywa cień ...
A te sandałki dzisiaj to był prezent od babci na dzien dziecka...druga babcia kupuje jakąs zabawke a mama i tata sie jeszcze zastanawiają No i ja czekam na prezent z okazji dnia Mamity 26 maja Andrzej pisał że sie z Piotrkiem przed wyjazdem naradził i cos wybrali
A te sandałki dzisiaj to był prezent od babci na dzien dziecka...druga babcia kupuje jakąs zabawke a mama i tata sie jeszcze zastanawiają No i ja czekam na prezent z okazji dnia Mamity 26 maja Andrzej pisał że sie z Piotrkiem przed wyjazdem naradził i cos wybrali
Witamy sie po weekendzie
Pogoda super,Adas opalony i wylatny cały dzien na dworzu,zasypianie tez-chociaz z tym szło kiepsko bo padl dopiero przed 23ale rano po 6 juz wyspanyDzis przetrzymalismy go i zasnął 10 min temuzobaczymy jak wstanie
Widze ze na tapecie temat bucików:-)My mamy sandałki Gufo-sa super,ale juz powoli są za małe i bedziemy kupowac własnie Befadosłyszałam wiele dobrego,a i wyglądaja porzadnie i cena przystepna
Natalia-my mamy w wózeczku parasolke w kompleciekupowalismy od razu przed porodem-baaaardzo mi sie przydala w ostatnich dniach:-)szkoda tylko ze nie moge jej do tego mniejszego wózka przymocowacale i tak raczej na spacerki freelandera biore
Mrówka-witamy-słodka niunia ta Twoja córeńka:-)
Pogoda super,Adas opalony i wylatny cały dzien na dworzu,zasypianie tez-chociaz z tym szło kiepsko bo padl dopiero przed 23ale rano po 6 juz wyspanyDzis przetrzymalismy go i zasnął 10 min temuzobaczymy jak wstanie
Widze ze na tapecie temat bucików:-)My mamy sandałki Gufo-sa super,ale juz powoli są za małe i bedziemy kupowac własnie Befadosłyszałam wiele dobrego,a i wyglądaja porzadnie i cena przystepna
Natalia-my mamy w wózeczku parasolke w kompleciekupowalismy od razu przed porodem-baaaardzo mi sie przydala w ostatnich dniach:-)szkoda tylko ze nie moge jej do tego mniejszego wózka przymocowacale i tak raczej na spacerki freelandera biore
Mrówka-witamy-słodka niunia ta Twoja córeńka:-)
aneta456
kocham i jestem kochana
Jeśli chodzi o parasolkę do wózka to ja zrobiłam taki zakup,ale powiem wam szczerze że nie bardzo mi się to podoba szczególnie na wietrze to masakra kręci się i ciągle trzeba ją poprawiać.Ala też ma chusteczkę z daszkiem,niestety nie zawsze jest wystarczająca i wtedy wściekam się ale montuję parasolkę bo to nie ja jestem najważniejsza tylko moja córcia i jej oczka.
Ala na razie sporo jeździ w wózku i jest zadowolona.
Ala na razie sporo jeździ w wózku i jest zadowolona.
reklama
widze ze tamet bucikow sie rozwija :-) Tez sie ciesze z szansy kupna troche tanszych butkow niz myslalam wczesniej :-)
Natalia my mielismy parasolke od poczatku, zima oczywiscie nie byla uzywana, ale teraz jak i w zeszle lato nie wyobrazam sobie spacerow bez niej. Ja parasolke polecam! :-)
Natalia my mielismy parasolke od poczatku, zima oczywiscie nie byla uzywana, ale teraz jak i w zeszle lato nie wyobrazam sobie spacerow bez niej. Ja parasolke polecam! :-)
Podziel się: