reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

my sobie dopiero wstalysmy :) Julka jakies od drugiego miesiaca przesypia mi cale nocki (wczesniej z jedna przerwa). teraz zjadla sobie butle i szaleje :) od tych jej szalenstw ostatnio lozeczko musielismy sklejac :)

reklama
A my jedziemy do CCC jak Piotrek wstanie planowałam mu kupic buciki dopiero w Bydgoszczy ale skoro piszecie że w CCC sa całkiem fajne i niedrogie to sie rozejrzymy zobaczymy czy cos dostane na ta Wielka Stope hehe:-p:-)

U nas stan podwyzszonego ryzyka nie mam pieluch zawsze kupuje paczke wczesniej ale teraz jakos tak wyszlo hehe mam nadzieje ze sie z kupa powstrzyma tymbardziej ze juz dzisiaj trzasnal dwie hehe

Wiki - fajne te buciki, i taniutkie, na tak krotki okres to nie ma co drogich kupowac. A zginaja sie w 1/3 tak jak mowia ze trzeba?

A u nas paskudnie, juz w nocy sie Zuzia wiercila, a z rana goraczki dostala 38,5 i okropnie plakala, wszystko ja wkurzalo. Dalam Panadol i teraz szaleje. Mam nadzieje ze nie bedzie chora.

Nie wiem może się mylę ale mnie nie przekonują buty do chodzenia za 15-20zł.Na zdjęciu wyglądają ładnie a ciekawe jak w rzeczywistości.Wiem że oprócz zginania w 1/3 muszą mieć jeszcze wyprofilowaną wkładkę żeby platfusa nie było.Ja mam teraz dla Ali takie zwykłe paputki za 20zł płaskie w środku,ale ona jeszcze nie chodzi i to nie przeszkadza.
ewelia-Trzymam kciuki za Zuzie żeby się nie rozchorowała.

Mnie się te butki bardzo podobają, kurcze tyko ja się boję kupować czegoś czego nie dotknęłam..
wiki napisz czy się tak zginają jak mówi Ewelia? czy podeszwa się łatwo zgina, to mnie interesuje.
U nas pada...ze spaceru nici...Kuba zasnął na szczęście w łóżku... Wieczorami toczymy boje przy usypianiu, tak jak już niektóre z Was pisały, czekam kiedy to minie.

widizlaam na zywo butki tej firmy :) i naprawde spelniaja wszystkie kryteria . nawet coreczce znajomek ktora miala problem z poprawnym staiwaniem nozki lekarka polecila takie butki , ztplo albo lemingo :)

No to my po wyprawie kupiłam mu sandałki w CCC 20 byly za małe a 21 ciut przyduże ale trzymaja sie stópki :-pwybór nie był za duży ale jakos trawilismy:tak:I ocvzywiscie prezentacja :-)

reklama
Natalia-Piotruś tak sprytnie wystawił nóżkę jakby był zawodowym modelem i do zdjęcia się ustawiał.Śliczne sandałki.
mrówka-Może masz rację z tymi butkami,zetpol ja przyznam szczerze nie słyszałam o tej firmie.

Do góry