reklama
A my jedziemy do CCC jak Piotrek wstanie planowałam mu kupic buciki dopiero w Bydgoszczy ale skoro piszecie że w CCC sa całkiem fajne i niedrogie to sie rozejrzymy zobaczymy czy cos dostane na ta Wielka Stope hehe:-)
U nas stan podwyzszonego ryzyka nie mam pieluch zawsze kupuje paczke wczesniej ale teraz jakos tak wyszlo hehe mam nadzieje ze sie z kupa powstrzyma tymbardziej ze juz dzisiaj trzasnal dwie hehe
U nas stan podwyzszonego ryzyka nie mam pieluch zawsze kupuje paczke wczesniej ale teraz jakos tak wyszlo hehe mam nadzieje ze sie z kupa powstrzyma tymbardziej ze juz dzisiaj trzasnal dwie hehe
Wiki - fajne te buciki, i taniutkie, na tak krotki okres to nie ma co drogich kupowac. A zginaja sie w 1/3 tak jak mowia ze trzeba?
A u nas paskudnie, juz w nocy sie Zuzia wiercila, a z rana goraczki dostala 38,5 i okropnie plakala, wszystko ja wkurzalo. Dalam Panadol i teraz szaleje. Mam nadzieje ze nie bedzie chora.
A u nas paskudnie, juz w nocy sie Zuzia wiercila, a z rana goraczki dostala 38,5 i okropnie plakala, wszystko ja wkurzalo. Dalam Panadol i teraz szaleje. Mam nadzieje ze nie bedzie chora.
aneta456
kocham i jestem kochana
Nie wiem może się mylę ale mnie nie przekonują buty do chodzenia za 15-20zł.Na zdjęciu wyglądają ładnie a ciekawe jak w rzeczywistości.Wiem że oprócz zginania w 1/3 muszą mieć jeszcze wyprofilowaną wkładkę żeby platfusa nie było.Ja mam teraz dla Ali takie zwykłe paputki za 20zł płaskie w środku,ale ona jeszcze nie chodzi i to nie przeszkadza.
ewelia-Trzymam kciuki za Zuzie żeby się nie rozchorowała.
ewelia-Trzymam kciuki za Zuzie żeby się nie rozchorowała.
kozica
mama Jakuba i Juliana
Mnie się te butki bardzo podobają, kurcze tyko ja się boję kupować czegoś czego nie dotknęłam..
wiki napisz czy się tak zginają jak mówi Ewelia? czy podeszwa się łatwo zgina, to mnie interesuje.
U nas pada...ze spaceru nici...Kuba zasnął na szczęście w łóżku... Wieczorami toczymy boje przy usypianiu, tak jak już niektóre z Was pisały, czekam kiedy to minie.
wiki napisz czy się tak zginają jak mówi Ewelia? czy podeszwa się łatwo zgina, to mnie interesuje.
U nas pada...ze spaceru nici...Kuba zasnął na szczęście w łóżku... Wieczorami toczymy boje przy usypianiu, tak jak już niektóre z Was pisały, czekam kiedy to minie.
reklama
Podziel się: