reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Ale mnie mój sunys przestraszył...wykapałam, nakarmiłam, zasnął ,zamknelam drzwi....po jakimś czasie wchodze do pokoju a ten głowe ma na brzegu łózka a nogi za pufa( Piotrek spi na moim łózku i z dwoch stron ma pufe zeby nie spadl jakby si za bardzo przekrecał ale te pufy sa na długosc jego ciala...wiec on przepełzał do przodu ale nad brzegiem zasnał chyba sie zmeczył ta podróżą:szok:Juz zabezpieczylam cala długosc łózka:sorry2:

Dzisiaj sie opalił na spacerze ale ma policzki czerwone i taki blady placek tylko od smoczka:-D

reklama
Madziara-Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla całej waszej rodzinki.
Natalia-Całe szczęście że zmęczył się podróżą bo mogło być nieszczęście.Kochany bąbelek nie ma pojęcia że mamie tyle strachu napędził.

natalia 85 to chyba czas na lózeczko, bo będziesz Piotrka po pokoju szukac :-D
tomola my włosków nie mamy, no moze takie tyci tyci ;-);-);-)

Hej dziewczyny!
Nie mam czasu do was zaglądać niestety:-(ale bardzo za tym tęsknię. Mąż teraz ciągle w delegacji:wściekła/y::-(więc same rozumiecie

Ściskam was mocno!!! Buziaki

Natalia, ale musiałaś się nieźle wystraszyć.
Tomola, ja myję szamponem włoski raz na parę dni,a codziennie to po prostu albo mydełkiem albo nawet samą wodą opłuczę.
Kurczę a mój synek dzisiaj spał do południa i potem od 12 do 13 i potem już do końca nic a nic, czyli dopiero o 19.30 zasnął. To dość długo jak na niego.

Ja Olke kąpie w płynie i szamponie 2 w 1 z Nivei wiec za kazdym razem ma myte wloski. Zreszta ona musi miec umyte bo ma dość bujną czuprynkę i jakby nie miała umytych to straszne ma poplatane i takie siano się jej robi.

Tomola my myjemy włoski takim żelem Nivea to jest żel do włosów i ciała. taki delikatny i nie szczypie w oczka. nawet chyba ten o ktorym pisze edyta80 i my tez myjemy codzienie bo rano bylby problem

reklama
Do góry