reklama
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
U nas też ząbki maskra myslałam że tylko 1 a tu chyba 3 ida jednoczesnie górna jedynka już przebiła i ją widac dwójka jest w trakcie wyrzynania i lewa jedynka koszmar ale mała i tak bardzo dzielnie to znosi ale jak te trzy wyjda bedziemy miały juz 5.
A jeśli chodzi o łóżeczko to my juz dawno musieliśmy obniżtyć i to do samego spodu bo zresztą same widziałyscie co sie dzieje. W dużym pokoju mam kojec a w sypialce łóżeczko i tak od czasu do czasu jeździmy z łóżeczkiem po innych mieszkaniach zeby mała się bawiła.
A jeśli chodzi o łóżeczko to my juz dawno musieliśmy obniżtyć i to do samego spodu bo zresztą same widziałyscie co sie dzieje. W dużym pokoju mam kojec a w sypialce łóżeczko i tak od czasu do czasu jeździmy z łóżeczkiem po innych mieszkaniach zeby mała się bawiła.
Antylopka
Potrojna mamuska
właśnie dlatego obniżamy. teraz już jej nie zostawiam w łóżeczku samej
no tyle co w nocy, ale śpię obok, a jak się budzi, to bez hałasu nie wiele zdziała
no tyle co w nocy, ale śpię obok, a jak się budzi, to bez hałasu nie wiele zdziała
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
a ja widzę, ze gorna prawa jedyneczka się przebija, na razie zrobila sie w dząsełku malusia dziureczka
maly marudny od kilku dni, nic go nie cieszy, nie chce jesc, aby juz wyszedl ten kiełek, bo wlasnego dziecka nie poznaję :-(
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
NataK ja mam to samo, jakby mi dziecko podmienili
, szczęście, ze zajmie sie sobą, chociaż na 5 min to siku można zrobić
.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja dzisiaj w nocy miałam koncert. Mały budził się co 1,5 h z płaczem. Nie chciał ani butli ani cyca. Podejrzewałam ból brzuszka. Dałam Esputicon a nad ranem Panadol i w końcu usnął na dłużej. Dzisiaj prawie cały dzień odsypia. Apetyt ma dużo mniejszy. Byliśmy u lekarza i to tylko przeziębienie a ten ból brzuszka to pewnie od kataru, który mu spływa w dół. Zobaczymy jak będzie dzisiaj w nocy. Na dodatek ślini się na potęgę więc nie wiem czy to czasami kolejne ząbki się nie szykują.
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Kira, Ty to naszą "szefową" powinnaś zostać, albo przynajmniej "przewodniczącą" - wszystko załatwisz
Karolki, to on to wszystko zjadł w nocy? faktycznie sporo, ale nic tylko się cieszyć.
Madziara, zdrówka dla maluszka.
A u nas dzis ok. Byliśmy na ostatniej kontroli poszpitalnej że tak to nazwę i jest ładniutko, wszystko dobrze.Uff uff, dość już tych choróbsk.
Tej nocy Bartuś obudził się tylko raz, tro cud jakiś, może to jest spowodowane tym, że od kilku dni dostaje butlę. Ale za to jak się obudził około 5.30 to już był wyspany i chętny do zabawy - no a mama niedobra się do pracy szykowała i nie mogła z synkiem zostać:-(
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Madziara, zdrówka dla maluszka.
A u nas dzis ok. Byliśmy na ostatniej kontroli poszpitalnej że tak to nazwę i jest ładniutko, wszystko dobrze.Uff uff, dość już tych choróbsk.
Tej nocy Bartuś obudził się tylko raz, tro cud jakiś, może to jest spowodowane tym, że od kilku dni dostaje butlę. Ale za to jak się obudził około 5.30 to już był wyspany i chętny do zabawy - no a mama niedobra się do pracy szykowała i nie mogła z synkiem zostać:-(
kozica
mama Jakuba i Juliana
Hej!
Wpadłam sie pochwalić że Kuba ma PIERWSZEGO, DŁUUUUGO wyczekiwanego ząbka :-)
Śpi ładnie od 20.30 do 6 bez karmienia :-) ostatnio się troszkę budził ale to przez tego zęba a tak to jest spokój :-)
Na brzuchu leżeć nie chce więc i raczkować nie będzie pewnie ale do stania się rwie :-) skacze jak żaba i chodzi do tyłu :-)
Pozdrawiam wszystkich
Wpadłam sie pochwalić że Kuba ma PIERWSZEGO, DŁUUUUGO wyczekiwanego ząbka :-)
Śpi ładnie od 20.30 do 6 bez karmienia :-) ostatnio się troszkę budził ale to przez tego zęba a tak to jest spokój :-)
Na brzuchu leżeć nie chce więc i raczkować nie będzie pewnie ale do stania się rwie :-) skacze jak żaba i chodzi do tyłu :-)
Pozdrawiam wszystkich
reklama
Podziel się: