reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Brawa dla Oleńki!!! :-) Nawet meza zawolalam na prezentacje filmu, stwierdzilismy ze nasz Szymcio jest lata świetlne za Ola ;-)

Ja tez juz mam kupiony niekapek z aventu, jutro zrobimy pierwsza probe, bo widze ze juz niektore z Was probowaly. U nas jedzenie lyzeczka idzie bardzo ladnie, jedynie co to nie moge pokazac malemu lyzeczki gdy nie planuje mu dawac jesc, bo jak zobacyz lyzeczke to od razu dziubek otwiera - pociesznie to wyglada :-D

Mam pytanko o debridat, czy te z Was ktore podawaly go dzieciom, to potem odstawily go tak z dnia na dzien? Bo ja mialam podawac 2-3 tyg w dawce 3x2,5ml, no i teraz nei wiem czy odstawic calkiem, czy np kilka dni dawac po mniejszej dawce? Jak Wy robilyscie?

reklama
Ja dawałam debridat chyba ok miesiac czy pótlora....niepamietam :sorry:i odstawiłam z dnia na dzien. Kolki ustapiły więc nie podawałam nawet mniejszych dawek

Ulala ale tu dzis cicho...Ja pierwsza widzę:cool2:

Piotrek własnie zasnął więc mam jakąs godzinke wolnego:yes:

Mój synek jakis czas temu odkryl że ma ptaszka i namietnie go mietoli przy kapieli i przewijaniu:-pWszystko by bylo ok gdyby nie to jak przebieram mu kupe:eek:juz z dwa razy umazal sobie rękę:eek:ech...tedzieciaczki:-)

Faktycznie dziś cicho :-)
Natalia to fajnie macie :-)
Do nas właśnie goście podjechali muszę lecieć....

Pochwaliłam sie tą godzinką i wyszło ze spania 20 min:baffled:

Słuchajcie wasze maluchy tez tak mało spią? Bo Piotrek od pobudki czyli od 7 rano spal ok 1 godz 10 min(dwie drzemki krótkie):eek: teraz juz go połozymy pewnie ok 19 tak na noc:sorry:

Natalia no właśnie cicho cicho dziś:no: Ja to tylko wejde na forum jak mały zaśnie, nie zdąże dokładnie przejrzeć a Filip już oczy otwarte:eek: a jak nie śpi to musze sie nim zajmować bo inaczej jęczy:sorry: Teraz mam chwilke bo dziadki go bawią hehe niech sie trochę pomęczą ja już jestem całym tygodniem wymęczona:-D W ogóle to mi sie wydaje że Filip już coraz mniej śpi i tak już teraz będzie że coraz mniej aż w końcu nie będzie mu sie chciało wcale spać w dzień:eek: a tak to sobie przynajmniej odpoczęłam jak on spał:-) A tak to też sie dziś obudzi;l o7 i póżniej spał od10-11 no i pare minut na spacerku i w samochodzie 10 min.jak jechaliśmy do dziadków:confused2: więc podobnie jak u ciebie;)

Natalia A to niezły agent z Piotrusia:-D To tak jak mojej siostry synek on to nawet sobie ciągnie za ptaszka i to bez uczucia jakby chciał se go urwać:szok::-D A Filip to sie przy kąpieli cieszy jak mu tatuś ptaszka myje:-)

Mój Nikodem to ze spaniem tak rożnie. Albo śpi 5-6 godzin w dzień i wtedy w nocy budzi się co trzy godziny. Albo w dzień śpi 2-3 godziny i wtedy noc przesypia w miarę ładnie. Nie wiem od czego jest uzależniona ta ilość snu w dzień.

reklama
My juz próbowalismu niekapka z Aventu ale moj leniuszek nie bardzo chce sie nauczyc ze trzeba scisnąć zeby polecialo piciu:-pna razie sam trzyma butelke-kupilam mu taka z dziurą posrodku i daje rade,powoli i do kubka dojdziemy;-)
Z tym spaniem to u mnie jest tak samo-kilka drzemek po 20-30 min zamiast jednej porządnej:baffled:ale moze to sie jeszcze zmieni:tak:
Adaś za ptaszka nie łapie ale cieszy sie jak go tam myjemy:-D
Pusto dzis na forum:confused2:a my bylismy na spacerku i na zakupach,jutro tez mały maraton po lesie-jak to przy niedzieli:tak:trzeba sie wyszumiec a nie przed telewizorem obrastac w sadełko;-):-D

Do góry