reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
witam serdecznie Claudi, po dłuższej nieobecności jak mi się zdaje
Antylopka
Potrojna mamuska
nie wiem gdzie szukałaś, ja kupiłam w Piotrze i Pawle (Nie wiem czy jest u Ciebie), firmy canpol babys. Są też w sklepach dziecięcych takich jak Smyk. Sa w zestawach po 3 -pierwsza taka maczuga, druga silikonowa jak do mycia i trzecia już z miękkim wlosiem.Chciałam dzis kupić silikonową szczoteczke do zęboli ale nigdzie nie dostałam musze zamówic na allegro...bo zębole duże trzeba dbać:-)
Kludi
Mama Filipka i Franusia
Tomola No własnie, już sie zastanawiałam co sie z tobą staloA w kwesti mięska i flipsów niestety nie pomogę bo ani jednego a ni drugiego jeszcze nie daję
Rozumiem twoje przerażenie przed pracą bo sma bym byłaZresztą mnie też to czeka(co prawda od września ale jednak;-))i na samą myśl to juz sie boję
Pytanie do mam dzieciaczków które nie mają ząbków.Czy wy myjecie czymś dziąsełka?Bo gdzieś kiedyś wyczytałam że powinno sie nawet same dziąsełka pzemywać zwilżonym gazikem,czy coś takiego tam byłonapisane
Rozumiem twoje przerażenie przed pracą bo sma bym byłaZresztą mnie też to czeka(co prawda od września ale jednak;-))i na samą myśl to juz sie boję
Pytanie do mam dzieciaczków które nie mają ząbków.Czy wy myjecie czymś dziąsełka?Bo gdzieś kiedyś wyczytałam że powinno sie nawet same dziąsełka pzemywać zwilżonym gazikem,czy coś takiego tam byłonapisane
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Tomola, jak wrócisz do pracy, to początki mogą być ciężkie ale potem bedzie ok. zobaczysz, obyś tylko nocki miała spokojne, bo inaczej będziesz wymęczona. Ja karmie piersią i jemy już mięsko.
Kludi, u nas ząbków nie ma i niczym nie przemywam choć też to gdzieś czytałam żę powinno sie.ale myślę że zacznę dbać jak się jakiś ząbek pojawi.
Zastanawiam sie nad żółtkiem. czy któraś daje? niby po 6 miesiącu można co drugi dzień pół..
Kludi, u nas ząbków nie ma i niczym nie przemywam choć też to gdzieś czytałam żę powinno sie.ale myślę że zacznę dbać jak się jakiś ząbek pojawi.
Zastanawiam sie nad żółtkiem. czy któraś daje? niby po 6 miesiącu można co drugi dzień pół..
Kludi ja mam tez ciagle bezzebnego szkraba i niczym w buzce nie myje
Kama a jakie miesko juz podajesz? No i czy ze sloiczka czy sama gotujesz? Bo ja dotychczas gotowalam zupki sama, no ale tylko takie jarzynowe.
Kama a jakie miesko juz podajesz? No i czy ze sloiczka czy sama gotujesz? Bo ja dotychczas gotowalam zupki sama, no ale tylko takie jarzynowe.
reklama
witam,wczoraj byliśmy na szczepieniu przeciw pneumokokom i przy okazji wizyty okazało sie,ze musimy wrócic do bebilonu pepti,do teraz wiki piła nan 2.Aż sie boje co to bedzie,bo przeciez bebilon pepti bardzo niedobry w smaku.Ostatnio ciężko było wiki do tego mleka przyzwyczaić,zobaczymy co bedzie teraz,pozdrawiam
Podziel się: