reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Nie wszystkie maluchy gryza juz stopy mój Piotrek nie:-D:-pnarazie łapie w raczke i oglada....:tak:

Zasnąl o 21 ale przedtem przewrocil sie w łóżku na brzuch chyba z 20 razy....my go na boczek a on znowu na brzuch...i tak w kólko:dry::szok::-D

Kobitki ruszające do pracy głowa do góry:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny..
jakoś ten weekend minął smutnie i cicho........
Mała nie spała dobrze ciągle się budziła i płakał tak jakby ja brzuszek bolał. Chyb aprzez kupkę bo wczoraj tylko troszeczkę zrobiła a ma zatwardzenie:(
madziara chyba udało mi się ropkę zlikwidować :) ale paluszek i tak trochę czerwony.
Kama moja karola jeszcze nie gryzie stopy ale za to lubi je łapać i patrzeć na nie:) szczególnie jak przebieram ją.
Tak mamy duże szczęście ,że nasze dzieci są zdrowe.

[*]dla Majeczki. śpij spokojnie Aniołku....

Witam :-)
No i kolejny tydzien z naszymi maluszkami czas zacząc... :-) Dla mnie to juz jeden z trzech ostatnich tygodni, bo potem do pracy :no::-(
U nas weekend byl dosc meczocy, przyznam sie ze mialam w piatek urodziny (stuknelo mi 29, tak sie zastanawiam i chyba jest tu wiekszosc mlodszych mam, co? ;-)) wiec przez trzy ostatnie dni przez dom nam sie przewijali goscie, a do tego Szymcio ma problemy z brzuszkiem, a dokaldnie z kupa :-( Dwa dni nie robil i dostal czopka i zrobil mala kupe, i teraz znowu dwa dni nie robil i dzis w nocy juz nie moglismy patrzec jak sie meczy i znow dostal czopka :-(
Tak sie zastanawiam od czego to i wymyslilam ze moze po sloiczkach... bo ja mu juz od prawie miesiaca podaje zupki ale dotychczas sama gotowalam, a teraz jakos nei mialam czasu i dawalam mu przez 4 dni sloiczki (ziemniaczki ze szpinakiem oraz jabluszko). Rozmawilam jeszcze z inna mloda mama (poza tym jest tez mloda lekarka) i jej synus po sloiczkach tez mial rozne sensacje, wiec prawie od poczatku musiala mu gotowac sama.
Pisze to bo sie zastanawiam, moze u ktorejs z Was tez dzieci nie specjalnie sie czuja po sloiczkach?

Juz nie pamietam kto, ale ktoras z mam martwila sie brakiem zabkow... u nas tez w tym temacie na razie cisza ;-)
Za to stopy sa aktualnie ulubiona zabawka i czesto laduja w buzi :tak:

tomola ja w 2007 skończyłam 29 ;) i ie czuje sie staro:) U nas też cisza z ząbkami. A po słoiczkach też cięzko kupki ida:(

Tomola-Najlepsze Życzenia:tak:
Mi stuknie 26 w marcu;-)
U nas z ząbkami cisza tez,w pon na szczepienie to moze czegos sie dowiemy:confused:
A zaraz idziemy zrobic to badanie mykologiczne-ciekawe co wyjdzie:dry:a potem do babci:-D

Hej

My też mielismy ciężki weekend też mamy problemy z kupkami myślę ze to po słoiczkach wczoraj sobie odpuściłam a dzis chyba spróbuje dać troche zupki z mięskiem i poobserwuje jak reaguje. Kaszki uwielbia szczególnie bananowa.
Nasz maluszek tylko chwyta czasem za nóżki ale niewkłada sobie do bużki jeszcze ostatnio straszny z niego leniuszek niechce mu się przekręcać ząbków też brak na razie.

No nic lece troche posprzątać bo mamy dziś znajomych z anglii więc jakoś dzień zleci

miłego dnia dla Was

reklama
tomola spóźnione ale serdeczne życzenia:tak::-D

Ja w lipcu bede miala 23 a i tak wygladam na jakieś19 chyba....jak wybieralam sukienke na cywilny to babka spojrzala i mówi na studniówke bedzie w sam raz:-Da ja sobie mysle Pani ja dzieciata niedlugo żonata hehe a studniówka dawno za mną:cool2:

Do góry