reklama
Luxik
:)
Ewelina moj maly tez troche nietako te szczepionki przechodzil, plakac troche poplakal przy kluciu , ale w domu marudny baaardzo byl, w nocy bardzo niespokojny, nawet po czopku nic mu nie przeszlo, taki byl 2 dni
Ty masz o wiele gorzej bo do tego dochodzi mala i to z temperatura!!
Strasznie ci wspolczuje i zycze wytrwalosci, to tylko kilka dni i wszystko znowu wroci do normy.Pozdrawiam.
A dodam jeszcze-moj lekarz powiedzial mi ze do 48 godzin kiedy goraczka nie spadnie mam do niego spowrotem wrocic.Moze skonsultuj to z lekarzem??
Mrozik to kicha z tym basenem:-(, do wrzesnia daleko, ujjjj..Tez myslalam o basenie , tymbardziej ze pol ciazy tam chodzilam, ale z moim malym boje sie jeszcze troche.
Hihi te lysinki.....moj tez taka ma
Ty masz o wiele gorzej bo do tego dochodzi mala i to z temperatura!!
Strasznie ci wspolczuje i zycze wytrwalosci, to tylko kilka dni i wszystko znowu wroci do normy.Pozdrawiam.
A dodam jeszcze-moj lekarz powiedzial mi ze do 48 godzin kiedy goraczka nie spadnie mam do niego spowrotem wrocic.Moze skonsultuj to z lekarzem??
Mrozik to kicha z tym basenem:-(, do wrzesnia daleko, ujjjj..Tez myslalam o basenie , tymbardziej ze pol ciazy tam chodzilam, ale z moim malym boje sie jeszcze troche.
Hihi te lysinki.....moj tez taka ma
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia. Juz jest lepiej, tak jak mówiła lekarka temperatura Marysi spadła po południu. Teraz robi lekcje wiec jest ok. Mały śpi.
A nie powiedziałam, Oliver ma 67 cm wzrostu i wazy 6680 (do utuczonych nie należy;-)). Ma mniej wytarte włoski niż Piotruś, ale mój synuś to leniuszek, co prawda przewraca sie na boczki, ale z brzuszka na plecki nie, nie lubi leżenia na brzuszku. Nóżki luz zauważa, ale raczej jak jest rozebrany.
A nie powiedziałam, Oliver ma 67 cm wzrostu i wazy 6680 (do utuczonych nie należy;-)). Ma mniej wytarte włoski niż Piotruś, ale mój synuś to leniuszek, co prawda przewraca sie na boczki, ale z brzuszka na plecki nie, nie lubi leżenia na brzuszku. Nóżki luz zauważa, ale raczej jak jest rozebrany.
Karolki
Podwójna mama:)
Karol dzis szaleje tak mu sie podoba przewracanie na boki na brzuch i jak tylko sie da az sie zdziwilam nawet sie nie denerwowal jak wyladowal twarza w kocyku na dluzsza chwilea tak poza tym to marudzi trocheobstawiam zeby albo delikatny nawrot kolki
nie wiem co bedzie jutro jak sama zostane na caly dzien jak juz dzis nerwy trace powoli
Mrozik dzis tez planujemy poplywac z Karolem w wannie Wy duzo wody mu nalewacie?(ile cm?) My juz kapiemy normalnie w wannie od 3 tyg.
nie wiem co bedzie jutro jak sama zostane na caly dzien jak juz dzis nerwy trace powoli
Mrozik dzis tez planujemy poplywac z Karolem w wannie Wy duzo wody mu nalewacie?(ile cm?) My juz kapiemy normalnie w wannie od 3 tyg.
Moj mały tez ma łysinkę a na dodatek bardzo spłaszczona główkę bo tylko na pleckach leży. Jak go położę na boczek to od razu sie obraca z powrotem u jeszcze się złości. A teraz próbuje mi coś opowiadać "Agu, agu"
reklama
Podziel się: