reklama
Edyta oczywiście że mogeu mnie zadzialalo juz tydz.nie mamy żadnych brzuszkowych sensacji,ale nie ma pewności że zadziała u ciebie
Na śniadanie mam jeść płatki owsiane,zalane mlekiem i banan do środka-mozna sobie posłodzić,kasza manna na mleku lub kluseczki lane(jak kto lubi),kanapki-zaden chleb razowy,na zakwasie-szkodza,ja jem chrupkie pieczywko wasa ale można też zwykłe białe bułeczki,wedlina-z indyka,biały ser i jajko-zadnych pomodorów,ogórkow itp,z obiadowych-zupa-tylko krupnik,ryżanka i cienki rosołek-wszystko inne jest za ciężkie dla malych brzuszków,klopsiki gotowane,kurczak gotowany,ryba gotowana,mieso gotowane lub duszone-pieczonego na razie nie,powyżej msc-a jesli jakis sos to koprekowy i lekki,z owoców tylko jabłka i banany,z gotowanych warzyw-marchewka i buraczki,z napojów-woda z sokiem malinowym,delikatna czarna herbata bądź zielona,ze słodyczy-tylko biszkopty i sucharki
Niestety menu dość ograniczone,ale waga idzie w dółi dzidzi lepiejwiadomo że to tylko chwilowe wiec trzeba przejsc,a nie jest to az takie złe
Nie wiem czy pomogłammam nadzieje że chociaż troszke:-)
Na śniadanie mam jeść płatki owsiane,zalane mlekiem i banan do środka-mozna sobie posłodzić,kasza manna na mleku lub kluseczki lane(jak kto lubi),kanapki-zaden chleb razowy,na zakwasie-szkodza,ja jem chrupkie pieczywko wasa ale można też zwykłe białe bułeczki,wedlina-z indyka,biały ser i jajko-zadnych pomodorów,ogórkow itp,z obiadowych-zupa-tylko krupnik,ryżanka i cienki rosołek-wszystko inne jest za ciężkie dla malych brzuszków,klopsiki gotowane,kurczak gotowany,ryba gotowana,mieso gotowane lub duszone-pieczonego na razie nie,powyżej msc-a jesli jakis sos to koprekowy i lekki,z owoców tylko jabłka i banany,z gotowanych warzyw-marchewka i buraczki,z napojów-woda z sokiem malinowym,delikatna czarna herbata bądź zielona,ze słodyczy-tylko biszkopty i sucharki
Niestety menu dość ograniczone,ale waga idzie w dółi dzidzi lepiejwiadomo że to tylko chwilowe wiec trzeba przejsc,a nie jest to az takie złe
Nie wiem czy pomogłammam nadzieje że chociaż troszke:-)
Gosia***
Fanka BB :)
Dziewczyny któraś tu pisala o leku na kolki SAB SIMPLEX właśnie przywiozła mi go koleżanka i mówi że jest doskonałyprzywiozła mi resztkę po swoim synku.Zauważyłam że można to kupić w "E-BAY"stąd moje pytanie : CZY KTÓRAŚ Z WAS ROBI TAMN ZAKUPY??? CZY TO BEZPIECZNA "STRONKA??? Proszę o odpowiedź.:-);-)
Luxik
:)
Moje polozne mowily ze termometr do pupy w wyjatkowych sytuacjach nie zaszkodzi tylko pomoze, maluch nie zdazy sie przyzwyczaic do terometru a juz bedzie sam kupy sadzil, bo takie czeste zaparcia to tylko na poczatku ,potem dzieciaczkom sie wszystko reguluje.
Kira twoj jadlospis rewelacja.Musze przyznac ze od kiedy mam u siebie swoja mame podobnie jadam i maly nie ma juz tak czesto problemow z kupka.
Kira twoj jadlospis rewelacja.Musze przyznac ze od kiedy mam u siebie swoja mame podobnie jadam i maly nie ma juz tak czesto problemow z kupka.
Gosia***
ola dzięki za odpowiedź ten preparat sprzedaje babka z Polski i ma 100% pozytywnych komentarzy:-) więc myślę że będzie ok. Nie wiedziałam tylko jak to jest z tym "ebay" ale to chyba coś jak allegro. To muszę się zaraz zarejestrować
A z tymi kupkami to też różnie moja córka miała przez pierwszy rok biegunki a w drugim roku straaaaaaszne zaparcia . Mam nadzieję że z Wojtkiem nie będzie tego problemu...:-)
A z tymi kupkami to też różnie moja córka miała przez pierwszy rok biegunki a w drugim roku straaaaaaszne zaparcia . Mam nadzieję że z Wojtkiem nie będzie tego problemu...:-)
Gosia***
Tu chyba zdanka pisałaś że podawałaś córci sab simplex-ile kropli jej dawałaś??? I czy bezpośrednio do buzi czy w czymś rozpuszczałaś? No i jeszcze jedno...od jakiego wieku można ten lek podawać?
W internecie jest wiele ogłoszeń o sprzedaży tego leku jednak tak się zastanawiam czy to bezpieczne kupić lek z niewiadomego źródła...
W internecie jest wiele ogłoszeń o sprzedaży tego leku jednak tak się zastanawiam czy to bezpieczne kupić lek z niewiadomego źródła...
Gosia*** też zastanawiałam sie nad kupnem tego leku ale jednak boje sie tak od kogoś nieznanego z internetu i bez konsultacji z lekarzem
Kira niezła ta twoja dieta napewno waga po takim jedzonku bedzie leciała w dół jak szalona :-)
Mrozik ja też sie martwie co u Sylwi bo nie odpisuje na smsy :-( a czy ktos wie co u Janborka? bo też sie nie odzywa :-(
Kira niezła ta twoja dieta napewno waga po takim jedzonku bedzie leciała w dół jak szalona :-)
Mrozik ja też sie martwie co u Sylwi bo nie odpisuje na smsy :-( a czy ktos wie co u Janborka? bo też sie nie odzywa :-(
reklama
zdanka
Gosia ja nie pamietam ile podawałam ale coś mi świta że tak 8-10kropelek a po jakimś czasie stopniowo zmniejszałam dake az doszliśmy do zera
lek można podawac od 3 tygodnia życia
podawałam różnie na łyżeczce albo od razu do buźki
nie dziwie się dziewczyny że boicie się kupować z niewiadomego źródla ale moze spytajcie w aptece bo czasami też sprowadzają
lek można podawac od 3 tygodnia życia
podawałam różnie na łyżeczce albo od razu do buźki
nie dziwie się dziewczyny że boicie się kupować z niewiadomego źródla ale moze spytajcie w aptece bo czasami też sprowadzają
Podziel się: