reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
My wit D podajemy na lyżeczce z odrobina mleka.
C nie podajemy,bo lekarz nic nie mowil,ale bedziemy w pon na szczepieniu,mierzeniu i wazeniu to zapytam:tak:
Evelina to dobrze ze z maluszkiem ok:tak:
O tym spirytusie do smarowania to i ja slyszalam,ze plecki,szczyty i nereczki sie smaruje,a masc majerankowa to tylko ze pod nosek wiedzialam a gdzie jeszcze mozna:confused:
Edyta-jak dziala to najwazniejsze:tak:nieistotne co:-D
Duzo zdrowka dla wszystkich chorych maluszkow,Adas nadal kaszle i skrzypi ale na szczescie nie jest gorzej:baffled:Aha kiedys pisalam ze slyszalam ze nie powinno sie stosowac aspiratora frida-zebyscie mnie zle nie zrozumialy-ja tylko tak slyszalam ale w zadnym wypadku tego nie popieram:no:sama uwazam ze kombinacja kropelek i Fridy jest najlepsza:tak:
A ja mam pytanko do was-czy obnizylyscie juz łóżeczka?Bo ja mam tylko 2 poziomy i nie wiem czy juz obnizac czy jeszcze poczekac-jak to u Was jest?

Ja podaje witaminki na łyżeczce przed karmieniem. Dodatkowo mam jeszcze wit. K ale to już tylko do niedzieli (do ukończenia 3-go miesiąca).
A co do wysokości łóżeczka to my jeszcze nie obniżyliśmy.

ja też witaminki podaje przed karmieniem na łyżeczce,a co do łóżeczka to ja mam trzy poziomy ale o obniżeniu jeszcze nie myśle,chyba dopiero obniże jak maluszek będzie siedział:tak:

Wiktoria jutro konczy 4 miesiące i juz nie moge sie doczekać,aż zacznę jej wprowadzac nowe produkty.Już je jabłuszko.Jutro spróbuje jej dać marchewke z ryżem,zobaczymy jak zareaguje.

syska a jakie podajesz jabłuszko ze słoiczka , surowe czy przepróżone? Ja dam małej coś ale po szczepieniu narazie nie kombinuje bo jeszcze coś jej bedzie i znów bede musiała czekać.

Edyta,dostała kilka razy zwykłe,surowe,starte na tarce (dawałam po torszku i obserwowałam jej reakcje,nic jej sie nie działo).Dziś dostała troszke ze słoiczka Gerbera,bardzo jej smakowało.

A ja sie zastanawiam wlasnie ile mozna ten sloiczek potem trzymac po otwarciu:-pbo dzieciak zje lyzeczke na poczatku:-)pewnie w lodowce ale ie dni, chyba nie dluzej niz 2 dni, jak myslicie?

reklama
Syska a kiedy dokładnie podałaś jabłuszko? no i czy dawałaś już gotowaną marchewke? bo mi pediatra mówiła zeby zacząć od marchewki! :tak: ale teraz to już sama nie wiem co robić :szok:

Do góry