reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Hej kochane. Mam pytanie do doświadczonych mamuś - powiedzcie mi czy przed porodem miałyście biegunkę? Bo mnie czyści od rana już nie mam siły i teraz nie wiem, czy to jelitówka czy organizm się oczyszcza przed porodem (gdzieś słyszałam, że tak może być?) Nie wiem co robić, bo w poniedziałek mam być w szpitalu przygotowywana do cesarki i nie wiem czy dotrwam do tego poniedziałku....:-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mamusia ja nie miałam..
ale moesz nimeć przed porodem , bo organizm sam się oczyszcza i szykuje do porodu...
więc wszystko możliwe że to juz :-)
wiem ze któreś dziewczyny miały biegunke więc niech też się wypowiedzą
ale moesz nimeć przed porodem , bo organizm sam się oczyszcza i szykuje do porodu...
więc wszystko możliwe że to juz :-)
wiem ze któreś dziewczyny miały biegunke więc niech też się wypowiedzą
Hope
podwójna mama :-)
Ja też nie miałam, ani za pierwszym ani za drugim razem.
Mnie niestety boli tu i tam, piersi pogryzione i z nawałem, więc bolą okrutnie, na dole też jestem obolała, co prawda siedzę normalnie ale szału nie ma (jeden szef na śluzówce i otarcia), do tego macica dawała ostro popalić, nie obyło się bez tabletek.
Osobiście wolałabym jak Kamcia ;-)
Mnie niestety boli tu i tam, piersi pogryzione i z nawałem, więc bolą okrutnie, na dole też jestem obolała, co prawda siedzę normalnie ale szału nie ma (jeden szef na śluzówce i otarcia), do tego macica dawała ostro popalić, nie obyło się bez tabletek.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ja też nie miałam, ani za pierwszym ani za drugim razem.
hope współczuje..
mnie krocze bolało przy 1 ciąży za to macica nie teraz odwrotnie
na a sutki chyba jeszcze po 1 ciazy wyrobione wiec nie bolą
Czy w ciąży bezpono to lepiej zbadaj sobie żelazo
a już sobie przypomniałam....
jeszcze mi pomaga mleczko w tubce karmelowe, albo to zwykłe zielone (wiecie o jakim mówię)
no i kisiel słodka chwila bananowo-cytrynowy albo sam cytrynowy