Oj dziewczyny ja też z utęsknieniem czekam na 2 trymestr, dzisiaj tak mnie głowa boli że się nie da, ale myślę że to przez tą dzisiejszą pogodę ciśnienie musi szaleć i od rana wygląda jakby zaraz miało lać buro i nijako. Ja chyba też idę se kawkę zrobić.
reklama
Cześć dziewczyny,
jaki ja dramat dziś w nocy przechodziłam, to głowa mała. Potwornie mnie bolał żołądek i nie wiedziałam co tu zrobić. Nijak nie mogłam się ułożyć, żeby choć trochę lepiej było, brzuch miałam tak twardy, ale tylko tam gdzie żołądek. Poprosiłam M, żeby mi herbatę gorzką zrobił i w końcu po kolejnej godzinie męczarni jakoś przeszło i w końcu zasnęłam. Jestem dziś padnięta. A wczoraj zadzwoniłam do swojej lekarki i powiedziała, że ten ból z lewej strony to te więzadła i żebym NO-SPE wzięła i odpoczęła. Wieczorem już nie bolało i dziś też spokój.
jaki ja dramat dziś w nocy przechodziłam, to głowa mała. Potwornie mnie bolał żołądek i nie wiedziałam co tu zrobić. Nijak nie mogłam się ułożyć, żeby choć trochę lepiej było, brzuch miałam tak twardy, ale tylko tam gdzie żołądek. Poprosiłam M, żeby mi herbatę gorzką zrobił i w końcu po kolejnej godzinie męczarni jakoś przeszło i w końcu zasnęłam. Jestem dziś padnięta. A wczoraj zadzwoniłam do swojej lekarki i powiedziała, że ten ból z lewej strony to te więzadła i żebym NO-SPE wzięła i odpoczęła. Wieczorem już nie bolało i dziś też spokój.
Dziewczyny niestety dopadła mnie jakaś chyba wręcz fobia bo oszalalam na punkcie sterylności. Lekarz przepisał mi tabletki dopochwowe przeciwgrzybiczne i od tamtej pory mam fioła. Wszystko najchętniej czyściłabym domestosem i wrzątkiem ! Przestałam w ogóle dotykać psa i zabraniam dotykać go mojemu pierwszemu dziecku. Mam wyostrzony węch i wszędzie doszukuję się jakichś nieprzyjemnych zapachów. Jedzenie dla mnie nadaje się jedynie tego dnia co zrobione lub kupione - następnego dnia już nie ruszę. To jakaś obsesja już nie wiem co robić z tym. Do tego chodzę oczywiście zdenerwowana cały czas. ehh
zanka07
Fanka BB :)
Dziewczyny!
Dopadło mnie zatrucie pokarmowe. Ok kilku godzin mam wymioty i straszna biegunke. Teraz jest juz troche lepiej ale nie czuje sie zbyt dobrze.Co mi radzicie ?
Powinnam jechac na Pogotowie???? Boje sie strasznie...:-(
Dopadło mnie zatrucie pokarmowe. Ok kilku godzin mam wymioty i straszna biegunke. Teraz jest juz troche lepiej ale nie czuje sie zbyt dobrze.Co mi radzicie ?
Powinnam jechac na Pogotowie???? Boje sie strasznie...:-(
zanka07
z tego wszystkiego pogmatwały mi się tematy...ech....
sprobuje cos zjesc, jak sie nie poprawi, pojade do lekarza :-(
sprobuje cos zjesc, jak sie nie poprawi, pojade do lekarza :-(
zanka07
jolek27 bardzo Ci dziekuje za wsparcie - jade do lekarza, znowu zwrocilam wszystko:-(
reklama